Horoscop zilnic. Sambata, 8 mai

Sambata, 08 Mai 2021, ora 07:00
9005 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 8 mai
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Vei fi prea sensibil/a astazi pentru a face judecati corecte despre evenimentele care se vor desfasura in jurul tau. Iti vei recupera speranta in ceea ce priveste dragostea si vei gasi mari satisfactii care iti vor indeparta indoielile.

TAUR

Incepi sa faci schimbari in viata ta. Ai curaj, nu e usor, dar vei gasi puterea necesara. Astazi ar trebui sa eviti discutiile controversate despre politica si religie. Fii rabdator/oare cu cei de langa tine, fie ei din familie sau prieteni.

GEMENI

Astazi s-ar putea sa te simti coplesit/a de obligatii si responsabilitati. Nu te extenua, cere ajutor. Cu toate acestea, asigura-te ca nu iei decizii irevocabile in viata ta sentimentala. Nu intra in polemici!

RAC

Astazi, relatia cu partenerul va fi putin dificila, mai ales daca cineva mai in varsta isi va baga coada. In ciuda tensiunilor, vei fi bine dispus/a. Daca simti ca exista cineva cu intentii rele, instinctul tau va interveni.

LEU

Discutiile cu persoanele apropiate sunt pe ordinea de zi. Esti indraznet/eata si stii sa ceri si sa obtii ceea ce iti doresti. O situatie care va aparea spre seara iti va aduce mari satisfactii.

FECIOARA

Astazi, copiii pot d=fi o responsabilitate mai mare pentru tine. In plus, intrunirile sociale iti pot consuma mult timp si energie. Asculta-i pe cei din jur si fii deschis/a la sugestiile lor, astfel vei evita sa faci greseli.

BALANTA

Atmosfera din familie ar putea fi tensionata astazi, deoarece cineva intr-o pozitie de autoritate sau cu mai multa experienta ar putea sa te domine. Nu o lua in serios!

SCORPION

Astazi vei fi interesat/a sa te simti util/a. Intalnirile cu prietenii sau familia te vor ajuta sa iti reincarci bateriile din punct de vedere psihologic si sa reduci stresul. Gandurile tale sunt din ce in ce mai profunde, este timpul sa te concentrezi asupra a ceea ce conteaza cu adevarat.

SAGETATOR

Astazi vei da dovada de mai mult tact decat de obicei si oamenii vor avea incredere in tine, asa ca nu abuza de increderea lor. Ai idei geniale care iti pot schimba viata intr-una mai buna. Daca esti singur/a, ti se va deschide o usa catre o noua poveste de dragoste.

CAPRICORN

Astazi vei fi mai serios/oasa decat in mod normal, dar retine ca totul poate parea mai rau decat este. De aceea, relaxeaza-te! Nu iti face prea multe griji pentru lucrurile care nu depind de tine. Apar noi dorinte in dragoste.

VARSATOR

Astazi ai putea evita unele greseli ascultand sfaturile altor persoane, asa ca fii deschis/a la ceea ce au de spus. Nu iti va lipsi inspiratia pentru a-ti consolida relatia si pentru a te uni in armonie cu partenerul/a de viata.

PESTI

Trebuie sa lasi deoparte cateva dintre principiile tale pentru a beneficia de satisfactiile iubirii. Nu exista niciun pericol de a pierde ceea ce ai deja sau, mai exact, pe cine ai deja.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic