Horoscop zilnic. Vineri, 12 februarie

Vineri, 12 Februarie 2021, ora 07:00
7561 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 12 februarie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Vei petrece o zi minunata in compania familiei tale, in ciuda dificultatilor avute cu unii dintre membrii sai. Vei fi mai iubitor/oare si imaginatia ta va fi foarte vie.

TAUR

Calatoriile iti vor permite sa iti cureti mintea de tensiunile din ultimele zile. Comunicarea se va desfasura cu usurinta si vei reusi sa te simti confortabil oriunde te-ai afla.

GEMENI

Nu te va deranja sa cheltui mai mult decat ti-ai propus pentru a te distra si pentru a flata oamenii pe care ii iubesti cu cadouri. Vei resimti scaderea, insa nu iti va pasa.

RAC

Iti vei folosi sensibilitatea pentru a-ti imbunatati relatiile familiale si relatiile de prietenie. Astazi, vei fi senzual/a, afectuos/oasa si foarte seducator/oare.

LEU

Este timpul sa te relaxezi si sa nu te gandesti la nimic care ar putea sa iti tulbure linistea. Filmele, meditatia sau muzica te vor ajuta sa te deconectezi si sa iti echilibrezi emotiile.

FECIOARA

Nu rata ocazia de a te intalni cu prietenii sau de a te intalni din nou cu acele persoane pe care nu le-ai mai vazut de mult timp. Orice eveniment social va fi frumos.

BALANTA

Te vei intelege foarte bine cu oamenii pe care ii intalnesti astazi si ai ocazia de a lega prietenii noi. Este timpul sa te distrezi, asa ca imbraca cele mai frumoase haine si vei reusi!

SCORPION

Ai in fata o zi plina de experiente foarte bune pe care tu insasi le vei atrage cu dorinta ta de a te simti bine si de a fi amabila cu toata lumea. Vei fi atras/a de orice legat de arta.

SAGETATOR

Este o zi ideala pentru tine si persoana iubita, de aceea, petrece cat mai mult timp cu aceasta. Senzualitatea ta creste si vei fi mai afectuos/oasa si mai pasional/a. Daca esti singur/a, vei avea o prima intalnire cu cineva care iti place.

CAPRICORN

Vinerea aceasta pune-ti deoparte neincrederea si deschide-te in fata altora. Nu vei regreta intalnirile cu oamenii sau planificarea unei zile speciale cu partenerul/a si copiii.

VARSATOR

Este timpul sa ai grija de tine in toate modurile posibile: o companie placuta, mancare gustoasa, activitati stimulante si o atmosfera buna. Va fi o ziua reusita, desi vei avea parte de unele intarzieri.

PESTI

Imaginatia ta nu se va opri si vei fi visator/oasa si romantic/a. Va fi o zi placuta, iti va placea sa te joci si sa iesi sa te distrezi. Fotografia este o modalitate de a-ti exprima creativitatea.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic