Horoscop zilnic. Vineri, 19 martie

Vineri, 19 Martie 2021, ora 07:00
20472 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 19 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Ultima zi lucratoare a saptamanii va fi pentru tine, mult mai incarcata decat celelalte. E cazul sa lucrezi cu un randament mai bun pentru a nu mai ajunge in situatii ca aceasta, in care lasi lucrurile nerezolvate. Supararea sefilor e de inteles...

TAUR

Un coleg de la locul de munca iti va face astazi o oferta extrem de tentanta. Totusi, inainte de a spune "DA", ar trebui sa o verifici pe toate partile si sa te asiguri ca nu e nimic ascuns. De multe ori, unele lucruri sunt prea frumoase pentru a fi adevarate!

GEMENI

Daca nu vei avea grija de tine astazi, s-ar putea ca la finalul zilei sa te alegi cu o raceala, ori o durere de burta suparatoare...Nu experimenta preparate culinare noi si nu iesi in aer liber, fara sa te imbraci corespunzator!

RAC

Daca esti pasionat de un sport de echipa/individual, azi vei dispune de mai mult timp liber ca sa il practici! Pregateste-ti echipamentul necesar si bucura-te de miscare! La finalul zilei vei fi obosit/a dar extrem de incantat/a!

LEU

Esti o persoana curajoasa care nu se teme sa spuna lucrurilor pe nume. Cu toate acestea, in anumite situatii e mai bine sa te abtii si sa nu spui vorbe pe care le poti regreta mai tarziu!

FECIOARA

Astazi vei primi un raspuns favorabil la o cerere de-a ta sau vei castiga la un concurs cu multi participanti. In consecinta, ziua va fi excelenta pentru tine si vei simti din nou ca esti capabil/a sa faci lucruri importante. Tine-o tot asa!

BALANTA

Un prieten drag iti va face o propunere careia nu ii vei putea rezista. Daca e vorba de parasirea caminului conjugal pentru cateva zile, pregateste-te pentru certuri serioase cu partenerul tau. Aminteste-ti ca o relatie serioasa presupune si compromisuri!

SCORPION

Te vei intelege foarte bine astazi cu persoanele de sex opus. Totusi, nu trebuie sa confunzi amabilitatea cu altceva! Daca esti singur si iti doresti sa cunosti pe cineva, de ce nu iti indrepti atentia spre site-urile de profil?

SAGETATOR

E cazul sa te protejezi mai bine daca vrei sa treci peste perioada dificila cu care te confrunti! Sigur, medicamentele functioneaza dar in anumite cazuri e necesar sa iti schimbi starea mentala si sa gandesti pozitiv!

CAPRICORN

Inarmeaza-te cu rabdare daca vrei sa treci cu bine peste aceasta zi! Chiar daca nu iti propui asta, vei fi supus/a unui tir de intrebari de catre colegi, iar lucrul acesta te va enerva la culme. Aminteste-ti ca si tu ai fost la fel de curios la inceput!

VARSATOR

De dimineata o sa descoperi ca ai uitat sa faci un lucru important in ziua precedenta. Din fericire, inca mai poti actiona, mai ales daca te misti repede. Pe viitor, fii putin mai organizat/a!

PESTI

Chiar daca faci anumite greseli, nu e deloc panica. Ai alaturi multe persoane dispuse sa te ajute, la primul semn de-al tau! Pastreaza-le aproape si din cand in cand, arata-le cat de mult le pretuiesti!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic