Horoscopul de calatorie: 18 - 24 octombrie 2010

Luni, 18 Octombrie 2010, ora 16:13
1383 citiri
Horoscopul de calatorie: 18 - 24 octombrie 2010
Foto: zodiac-travel.ro

Balanta

Pe care dintre cele doua destinatii sa le onorezi? Ti se fac doua invitatii, dar numai pe una dintre ele o poti accepta acum, cealalta fiind lasata in asteptare. Consumul ar fi acelasi, si de bani si de timp, dar te vei opri asupra variantei care are efect relaxant asupra ta. Daca vei calatori intr-o companie vesela si tonica, te intorci acasa mai fericit, fara sa te gandesti nicio clipa la cat ai cheltuit. A meritat fiecare banut, daca efectele au fost benefice asupra tonusului tau.

Scorpion

Nu ceea ce atrage este si benefic pentru tine acum, deoarece exact destinatia care te cheama ca un magnet contine o mare doza de risc. Ceva se va petrece pe parcursul unei calatorii pe care ai inceput-o plin de entuziasm, dar vei descoperi pe parcurs ca tot entuziasmul si pasiunea investite in acest tel au fost in zadar. Nu gasesti la capat ceea ce ai sperat, ba dimpotriva, te intorci acasa cu buzunarele mai goale si fara prea mari satisfactii, pentru ca ai fost pacalit de o reclama inselatoare.

Sagetator

Ti-ai facut atatea iluzii cu privire la ceea ce vei vedea la destinatia aleasa, dar cand ajungi la fata locului dezamagirea e mare. Vinovat esti si tu, pentru ca ai plecat la acest drum cu vise prea mari care nu pot fi indeplinite sau cu pretentii enorme. Cand calatoresti la clasa a doua nu te poti astepta la conditii de lux, de aceea acum esti complet nemultumit si regreti ca ai acceptat aceasta varianta. Incearca sa fii realist chiar si cand alegi o destinatie de calatorie, ca sa nu-ti faci planuri prea mari despre ceva ce nu se ridica la nivelul asteptarilor tale.

Capricorn

Daca poti evita calatoriile in conditii meteo defavorabile ar fi excelent, dar unele deplasari chiar nu pot fi evitate. Nu ai parte de conditii de calatorie prea bune si te poti trezi ori cu mici incidente in trafic, mai ales noaptea, ori cu o raceala din cauza vremii. Calatoriile acestei perioade se desfasoara anevoios, cu tot felul de nemultumiri si conflicte. Pui in balanta ceea ce ai sperat la plecare si ceea ce gasesti pe parcurs si isi dai seama ca n-a iesit conform planurilor.

Varsator

Primesti o invitatie care nu poate fi refuzata: sa pleci in strainatate la un prieten care te asteapta cu bratele deschise. Daca nu poti pleca imediat, macar puneti tara la cale pentru perioada urmatoare si stabilesti deja ziua cand vei onora invitatia. Calatoriile peste hotare sunt foarte ofertante acum, incat merita sa iti indrepti atentia spre o tara din Occident unde te asteapta o ocazie buna. Acolo vei cunoaste alta civilizatie, alt mod de viata, alta educatie si te va cuceri cu totul!

Pesti

Orice deplasare in compania familiei va avea rezultatele dorite. Pleci la drum spre o localitate unde te asteapta o ruda mai in varsta, iar revederea voastra va fi emotionanta, dar si profitabila din anumite puncte de vedere. Ai ceva de castigat de pe urma acestei calatorii, ca si cum te vei intoarce acasa cu ceva profitabil in bagaj: o lectie invatata, o informatie acumulata sau un obiect primit in dar. Daca nu calatoresti, planifici o viitoare deplasare catre rudele tale de departe.

Berbec

Daca pleci la drum, vei fi informat gresit adeseori si nu ajungi la destinatie conform planurilor de acasa. Citeste de zece ori ce scrie pe bilet, da un telefon la agentie pentru a afla ultimele informatii, pentru ca una stiai acum cateva zile si alta se intampla inaintea plecarii. Lipsa de informare are efecte nefaste asupra planurilor tale de calatorie, pentru ca poti fi indus in eroare. Ai grija sa nu te ratacesti printr-un oras necunoscut din cauza unui GPS vechi sau a unei harti neactualizate.

Taur

Nu toate planurile de calatorie au sorti de izbanda, dimpotriva, chiar si cele mai interesante pregatiri de pana acum pot cunoaste schimbari de ultima ora. Ar fi trebuit sa pleci intr-o locatie interesanta, fata de care aveai asteptari speciale, dar poti fi anuntat in ultima clipa ca nu mai trebuie sa pleci sau apare o piedica ce-ti strica toata programarea. Regreti ca planurile tale de a iesi din mediul obisnuit nu pot fi duse la indeplinire, dar poate e doar o amanare.

Gemeni

O calatorie de afaceri sau cu scopuri strict profesionale poate avea si o conotatie deosebita, fiind o sansa buna de afirmare pentru tine, dar este si sursa epuizarii tale fizice. Te intorci din calatorie frant de oboseala, dar cu toate treburile rezolvate, ceea ce te face foarte mandru de tine. Seful te lauda, clientii te apreciaza si, la atatea roade pozitive culese pe parcursul calatoriei, cum sa nu spui ca a fost o iesire profitabila? Pleaca unde te trimite seful, pentru ca e o sansa unica!

Rac

Calatoriile acestei zile sunt mari consumatoare de resurse: si de bani, si de timp, si de energie. Daca pleci la drum, inarmeaza-te cu multa rabdare, pentru ca peste tot vei da peste cozi, ambuteiaje, trafic aglomerat, lucruri care te fac sa ajungi la destinatie mult mai tarziu decat era preconizat. Daca ti-ai lua o rezerva de timp (dar si de bani) inca de la pornire, ai avea un avantaj si nu vei fi luat prin surprindere de schimbari de plan sau de cheltuieli in plus pe parcurs.

Leu

Merita sa faci calatoriile propuse pentru zilele acestea, chiar daca te vor costa ceva. Ceea ce te asteapta pe parcurs sau la destinatie merita tot efortul care ti se cere pentru a ajunge acolo, deoarece vei intalni oameni de care te vei putea folosi candva, de la care ai ceva de castigat sau de invatat, sau descoperi pe parcurs oportunitati profitabile de viitor. Te intorci acasa cu buzunarele goale, pentru ca ai cheltuit ceva, dar cu o multime de idei profitabile care asteapta sa fie puse in practica.

Fecioara

Nu calatoriile acestei perioade te preocupa cel mai mult, mai degraba tu arunci deja o privire in perspectiva, la viitoarele tale concedii. Poate deja ai stabilit o destinatie pentru sarbatori sau discuti cu cineva despre o destinatie excelenta unde vrei neaparat sa ajungi cu proxima ocazie. Te atrag peisajele acvatice, marea, lacurile, oceanul, si alegi un astfel de loc pentru viitoarea ta iesire. Daca pleci acum la drum, destinatia ti-e oarecum necunoscuta la plecare, dar ceea ce gasesti acolo te incanta.

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

www.acvaria.com

Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizat că el nu crede că „fermierii români vopsesc puii”. Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte al...
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
#horoscop 2010, #horoscop saptamanal, #horoscop de calatorie , #horoscop zilnic