Horoscopul saptamanii 1-7 martie. Capricornul trebuie sa se lase purtat de val

Marti, 02 Martie 2021, ora 08:00
33728 citiri
Horoscopul saptamanii 1-7 martie. Capricornul trebuie sa se lase purtat de val
Horoscop saptamanal FOTO Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Viata ta sentimentala va continua intr-un ritm linistit in aceasta saptamana. Intr-adevar, mintea iti fuge in alte parti si de aceea situatia ta amoroasa este plata. Cu toate acestea, ai grija sa nu te indepartezi prea mult de latura emotionala, acorda-ti momente de intimitate totala in cuplu, chiar daca trebuie sa elimini tot ce e in jur pentru asta.

Situatia ta financiara va fi strans legata de munca ta din aceste sapte zile. Este posibil sa nu te poti concentra prea bine asupra tranzactiilor financiare, in principal la inceputul saptamanii. Tot ceea ce este legat de cercetare este favorizat. Daca vrei sa achizitionezi o locuinta, vei avea mari sanse sa gasesti ceea ce se potriveste bugetului tau, facand o investitie buna.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Iti va fi greu sa ramai cu picioarele pe pamant in anumite situatii pe care le vei trai saptamana aceasta in viata sentimentala. Daca esti singur/a, este posibil sa nu stii clar ce angajament sa iti asumi. Vei avea in fata mai multe optiuni, dar mai presus de toate, momente de neglijenta totala de care sa te bucuri fara retinere inainte de a face alegeri finale. Aceste alegeri nu sunt favorizate pentru moment.

Vei avea elanul, precum si sansa de a gasi sprijin pentru proiectele tale care au legatura cu banii in aceasta saptamana. Acest lucru te va ajuta sa scapi de sentimentul de instabilitate pe care il urasti atat de mult. Va fi totusi necesar sa iti gestionezi cu atentie bugetul, orice pas gresit te poate destabiliza.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Viata ta sentimentala evolueaza spre transformari. Unele ezitari vor fi maturate de tine insuti, altele de situatiile prin care treci. Dialogurile cu partenerul/a sau intalnirile pe care le vei avea in aceasta saptamana te vor schimba din punct de vedere emotional. Te vei purta cu naturalete si iti vei gasi cu usurinta cuvintele pentru a exprima ceea ce esti si ceea ce simti. Puterea de seductie creste brusc, nu vei avea probleme sa faci cuceriri, daca vrei. Superficialitatea te va obosi repede, asadar nu ezita sa fii suta la suta tu, deoarece vei fi mai apreciat/a decat crezi.

Sa te concentrezi pe situatia ta materiala in aceasta saptamana va fi o necesitate. Vei fi nevoit/a sa te ocupi de prea multe, iar asta te-ar putea face sa uiti ca este esential sa ai momente de relaxare pentru a-ti reincarca bateriile si, astfel, sa-ti gestionezi mai bine bugetul si sa-ti coordonezi proiectele.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Exista pasiune si dragoste in aer in aceasta saptamana in viata ta amoroasa. Nu vei rata oportunitatile de a o imbogati cu momente intense, atat timp cat nu iti este frica sa te lasi purtat/a de val. Activitatile in doi sunt favorizate.

Vei fi inspirat/a sa iei cele mai bune decizii in aceasta saptamana in ceea ce priveste viata ta profesionala. Nu iti vei mai pierde timpul cu proiectele care nu avanseaza, facandu-ti astfel timp pentru unele noi cu potential material mai mare.

Leu (22 iulie - 22 august)

Dorinta ta de a avea mereu dreptate si de a decide totul in relatie poate crea nemultumiri mari in ceea ce-l priveste pe cel/cea de langa tine. Este in regula sa iti asumi toate deciziile si parerile, insa este mai important sa ii permiti si partenerului/ei sa aiba un cuvant de spus, in special daca este vorba despre ceva ce are legatura cu amandoi. In caz contrar, in weekend ar putea iesi scantei.

Relatia ta cu banii va fi mai directa in aceste zile. Vei avea parte de situatii favorabile in ceea ce priveste planurile si proiectele care te fac sa irosesti bani. O sa stii exact cum sa actionezi si cum sa-ti redirectionezi bugetul catre cele mai importante obiective.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Saptamana aceasta va fi plina pentru tine in ceea ce priveste viata ta sentimentala. Vei fi energizata/a de propriile convingeri si vei actiona in conformitate cu acestea mai intai. Relatiile cu ceilalti sunt mai directe si mai autentice, nu vei dori sa pierzi timpul in relatii inutile si superficiale.

Nu o duci deloc rau cu banii in aceasta saptamana, ba din contra primesti cadouri valoroase, unele chiar sub forma de bani. Cu toate acestea, sfatul astrelor este sa fii la fel de darnic/a cu cei care sunt atenti cu tine. Nu uita ca dar din dar se face Raiul.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Pe acasa va...
#horoscop saptamanal, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic