Horoscopul saptamanii 10-16 mai. Bat clopotele de nunta pentru Scorpion

Marti, 11 Mai 2021, ora 08:00
13591 citiri
Horoscopul saptamanii 10-16 mai. Bat clopotele de nunta pentru Scorpion
Horoscop saptamanal FOTO Arhiva Ziare.com

Bat clopotele de nunta pentru Scorpion. Sunt sanse mari ca acesta sa se logodeasca zilele acestea.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Saptamana aceasta iti urmezi intuitia si e de bine. Esti irezistibil/a fara sa faci nimic. In ceea ce priveste familia, esti disponibil/a pentru aceasta si impartasiti impreuna momente placute. Consolidezi legaturi foarte importante. Te simti suficient de puternic/a incat sa obtii tot ce iti doresti si tot ce e necesar pentru a-i multumi pe cei dragi.

Evolutia situatiei tale financiare arata bine. Facturile tale sunt la zi. Mai sunt cateva chestiuni mici care trebuie rezolvate, dar fii sigur/a ca vei ajunge si acolo fara nicio problema. Pe de alta parte, pentru ca totul sa fie perfect, renunta la stres. Fii flexibil/a cu anumite cheltuieli pe care le consideri inutile, deoarece contrar a ceea ce crezi, ti le poti permite.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Vei observa ca tot ce faci in aceasta saptamana cu generozitate nu numai ca ii va ajuta pe ceilalti sa iti arate dragostea lor mai mult, dar va crea si momente vesele si distractive alaturi de cei dragi. Daca esti implicat/a de mult intr-o relatie si aceasta a ajuns cumva monotona, este momentul sa vii cu idei noi pentru a sparge gheata. Nu se pune problema ca nu mai exista iubirea, doar ca plictiseala se poate confunda foarte usor cu disparitia acestui sentiment.

Te simti perfect confortabil in mediul de lucru si iti dai seama ca stii trebuie sa faci fara a pierde timpul. Vestea buna este ca ai energia necesara pentru a face fata cu brio oricarei intorsaturi financiare ori profesionale, astfel incat sa poti obtine beneficii chiar si de pe urma unor evenimente mai putin placute.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Daca esti singur/a si disponibil/a, Cupidon ar putea sa te ia in vizor in aceasta saptamana. Daca esti deja logodit/a, astrele promit o viitoare viata in doi plina de promisiuni, planuri si proiecte. Da, dragostea iti zambeste, nu te priva de ea, ci traieste intens fiecare clipa.

Cu mare atentie ai avut grija de banii tai si nimic nu a reusit sa iti destabilizeze conturile. Acum poti profita din plin de economiile tale fara a fi nevoie sa numeri banii cheltuiti. Investitiile tale genereaza profituri atractive. Portofelul tau este din ce in ce mai plin si vei fi placut surprins/a. Vestea buna e ca mai ai carti de jucat!

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Viata ta amoroasa intalneste in aceasta saptamana linistea de care are nevoie. Desi ai fost tulburat/a pana acum din cauza unor vesti neplacute cu privire la persoana iubita, acum lucrurile incep sa se clarifice. Vestile sunt bune, deoarece vei afla ca tot ce ti-a ajuns la urechi nu e deloc adevarat. Si ai dovada!

Odata platite cheltuielile inevitabile, vei constata ca iti poti folosi in continuare cardul de credit fara probleme. Vei fi placut surprins/a de starea buna a conturilor tale. Ai invatat cand trebuie sa te opresti si cum sa iti gestionezi banii, iar acum te bucuri de o stabilitate pe care nu ai mai intalnit-o pana acum.

Leu (22 iulie - 22 august)

Din cauza unei relatii amoroase care s-a inrautatit, esti complet destabilizat/a. Acum nu este cel mai bun moment sa reglezi conturile cu persoana respectiva sau sa primesti explicatii. In zilele urmatoare, anumite informatii noi iti vor permite sa judeci altfel situatia. Pentru ca tensiunile sa dispara, va trebui sa te bazezi pe marea ta diplomatie si pe imensa ta putere de seductie.

Importanta distractiei este primordiala, dar in aceasta saptamana este timpul sa economisesti bani. Nu poti trage de banii pe care ii ai la infinit sau sa abuzezi de cardul tau bancar pentru a-ti satisface chiar toate dorintele. Acum, gestioneaza-ti situatia financiara cu atentie si lasa-te sfatuit/a de cei care iti vor binele.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Esti hotarat sa te concentrezi pe viitor si stii ca actiunile clar canalizate sunt singura solutie pentru a scapa de grijile pe care le ai in prezent. Nu cauta aprobarea nimanui, nici macar a partenerului/ei de viata, pentru ca altfel vor aparea dezacorduri si tensiuni. Daca esti singur/a, nu te arunca in bratele primului venit, deoarece impulsivitatea iti poate aduce suferinta.

Eforturile tale dau roade, iar veniturile tale sunt in crestere. Intri intr-o perioada care anunta sfarsitul lipsurilor si sacrificiilor. Poti respira usurat/a in sfarsit. Poti cumpara ceea ce iti place fara sa ai dubii si retineri. Desi acum te simti confortabil, acesta nu este un motiv pentru a repeta aceleasi greseli din trecut. Saptamana aceasta, stapaneste-ti generozitatea.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop saptamanal, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic