Horoscopul saptamanii 12-18 aprilie. Frica il determina pe Scorpion sa ia decizii intelepte

Marti, 13 Aprilie 2021, ora 08:00
54340 citiri
Horoscopul saptamanii 12-18 aprilie. Frica il determina pe Scorpion sa ia decizii intelepte
Horoscop saptamanal FOTO Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Emani fericire, vremea buna a venit in viata ta amoroasa. Totul este simplu, valurile s-au linistit si acum dragostea si tandretea plutesc in aer. Esti la inceputul unei schimbari uimitoare. Toate semnele sunt bune, relatia ta decurge armonios si se indreapta pe directia corecta. Daca esti singur/a, intalnirile tale vor fi frumoase si te vor dezvalui exact asa cum esti tu.

Banii pe care ii ai iti vor satisface nevoile in masura in care sa ai o viata confortabila, insa nu una luxoasa. Castigurile nu sunt atat de mari pe cat te asteptai, insa nu poti sa te plangi decat ca ai avut asteptari prea mari. Situatia ta financiara este stabila si iti permite sa continui cu planurile si proiectele in care esti implicat/a, asa ca bucura-te de ceea ce ai si profita de tot ce traiesti.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Climatul va fi benefic pentru dragoste. Ai ocazia sa realizezi ceea ce ti-ai propus sau sa imbunatatesti ceea ce te nemultumeste. Partenerul/a este intr-o forma si dispozitie buna, iar evolutia este posibila in cuplu. Ai o rezistenta buna la oboseala si esti pregatit/a sa faci fata oricaror provocari care apar. Te adaptezi la o relatie solicitanta.

Aceasta saptamana promite sa fie mai ingaduitoare decat cea trecuta si aceasta este o veste excelenta pentru situatia ta financiara in special. Simti o imbunatatire cu privire la bani inca de luni. Poti prelua un proiect imobiliar sau sa faci o achizitie pe care ti-o doresti dintotdeauna, cum ar fi masina mult visata. Banii tai nu sunt extraordinar de multi, dar ei se vor inmulti incet si sigur. Nu trebuie sa-ti lipseasca gandirea pragmatica.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Singur/a sau intr-o relatie, aspiratiile tale sentimentale vor gasi ceva care sa-ti bucure inima saptamana aceasta. Totul ar trebui sa functioneze ca mecansimul unui ceas. Uita de conflicte si dezacorduri cu persoana iubita, esti pe punctul de a avea o noua luna de miere fara obstacole si cu beneficiul experientelor din trecut. Niciun nor pe cer, atmosfera este foarte frumoasa si ar trebui sa profiti la maximum de ea!

Te asteapta o saptamana pozitiva si senina in ceea ce priveste banii. Fara indoiala ai facut alegerile corecte la momentul potrivit, folosindu-ti intelepciunea. Comportamentul tau responsabil si matur te ajuta sa iti gestionezi banii cu eficienta, tact si sa ai o viziune pe termen lung. Profita de ocazie pentru a te bucura de situatia ta, pentru ca e minunat cand scapi de presiune.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Interactiunea cu o persoana mai tanara iti va fi utila pentru a-ti reformula in mod eficient viziunea asupra vietii sentimentale. Iti proiectezi propriile dorinte asupra altora. Acum este momentul sa intri in dezbateri mari. Iti face o deosebita placere sa arati cu umor greselile altora. Fereste-te totusi de anumite reactii. Ai grija sa nu gresesti atunci cand dezvalui secrete.

Ideea de a pune capat trecutului te determina sa faci schimbari. Din pacate, astfel risti sa-ti distrugi situatia financiara. Inainte de a incepe sa faci cumparaturi pentru schimbarea decorului casei tale, fa-ti niste calcule atente. Stabileste-ti un buget si nu il depasi orice ar fi! De asemenea, fii atent/a la alegerile pe care le faci. De ce? Pentru ca o conjunctura astrala te impinge spre lux.

Leu (22 iulie - 22 august)

Acorda-i mai putina atentie persoanei iubite si mai multa tie in aceasta saptamana. Nu e vorba de egoism sau narcisism, ci mai degraba de un echilibru care poate fi gasit intre tine si cel/cea de langa tine. Cum poti fi fericit/a daca nu-ti asculti propriile nevoi si dorinte? Iubirea este doar cireasa de pe tort, esentialul sta in bunastarea ta pe care o oferi apoi celuilalt in povestea ta de dragoste!

Situatia ta financiara este linistita. Poti profita de aceasta perioada pentru a-ti dezvolta proiectele si ideile. Astrele te incurajeaza sa te interesezi de investitii care iti pot asigura viitorul. Asculta-ti intuitia, deoarece aceasta te va ajuta sa profiti de oportunitatile potrivite. Pe de alta parte, tine cont de sfaturile celor cu experienta, dar nu de ale celora care nu au aceleasi valori ca si tine.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Increderea se instaleaza in relatia ta de cuplu si te incurajeaza sa-ti exprimi dorintele. In aceasta saptamana, acest calm emotional anunta armonie intre tine si persoana iubita, dar si bunastare, relaxare si placere. Planifica niste activitati atipice care sa va scoata din rutina si sa va reaminteasca cum a fost la inceputurile voastre.

Esti capabil/a sa-ti gestionezi singur/a banii, ai dovedit acest lucru de mai multe ori. Din punct de vedere financiar, totul este in regula, si asta se intampla doar datorita tie. Castigurile sunt bune si iti achiti cu brio toate cele necesare. Chiar daca nu exista probleme, pentru ca esti foarte constiincios/oasa, preferi sa fii cu ochii pe portofel.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop saptamanal, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic