Horoscopul saptamanii 17-23 mai. Viata sentimentala a Pestilor va fi zdruncinata

Marti, 18 Mai 2021, ora 08:00
45381 citiri
Horoscopul saptamanii 17-23 mai. Viata sentimentala a Pestilor va fi zdruncinata
Horoscop saptamanal FOTO Arhiva Ziare.com

Viata sentimentala a Pestilor va fi zdruncinata din cauza actiunilor partenerului/ei de viata.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Astrele iti garanteaza o protectie de neclintit, o comunicare calda si o uniune sanatoasa. Profita de toate acestea pentru a-ti intari viata sentimentala. Totul anunta veselie in cuplu, lucru care te ajuta sa uiti putin de griji. Daca esti singur/a, fii atent/a, deoarece carisma ta poate atrage oameni care nu sunt tocmai potriviti pentru tine.

Datorita calculelor bine gandite, obtii rezultate bune in aceasta saptamana. In cazul tau, micile mutari iti aduc beneficii mari. Nu e loc pentru greseli, actioneaza cu prudenta. Merita sa astepti pana cand vei avea profituri mai mari inainte de a-ti cheltui banii impulsiv. Saptamana aceasta, rezolutiile tale bune dau roade. Bugetul tau isi gaseste echilibrul, la fel si tu.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Vei avea o dispozitie mai buna saptamana aceasta si, astfel, atmosfera din cuplu nu va mai fi atat de tensionata ca pana acum. Poate trebuia sa dai cu capul de ceva pentru a realiza cat e de important e sa apreciezi pe cine ai langa tine. Daca esti singur/a, viata ta sociala se va imbunatati, creand numeroase ocazii de intalniri si flirt.

Concentreaza-te pe problemele mai vechi de la locul de munca si rezolva-le imediat. Ele nu mai suporta amanare, altfel situatia ta financiara va avea de suferit. Profita de aceste zile pentru a-ti planifica in detaliu actiunile viitoare. De asemenea, ordinea va juca un rol foarte important la locul de munca si, in general, in cariera.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

O duci extraordinar pe plan sentimental. Vei avea parte de o saptamana grozava de pe urma careia ar trebui sa beneficieze iubirea si relatiile tale. Totul pare sa se indrepte in directia corecta. Te gandesti la viitor si pasiunea se reaprinde in cuplul din care faci parte. Daca esti singur/a, ai aspiratii foarte mari, iar astrele te sfatuiesc sa nu-ti lasi imaginatia sa scape de sub control.

Un curaj nebun te va ajuta sa ai succes in afaceri sau la locul de munca. Ai o carisma foarte interesanta si reusesti sa convingi pe cineva sa iti dea o suma importanta de bani. Determinarea ta impreuna cu un echilibru interior perfect formeaza duo-ul ideal pentru o reusita rasunatoare. Obtii raspunsuri la orice intrebare care te macina. Proiectele tale prind contur cu viteza fulgerului.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Cel mai bine este sa rezolvi problemele din cuplu intr-un mod dinamic. Esti intr-o perioada favorabila, deoarece esti mai sensibil/a si reusesti sa iti dai mai bine seama care sunt nevoile celui/celei de langa tine. Pune punctul pe i si ia decizii ferme care iti pot imbunatati situatia amoroasa. Daca esti singur/a, ai un entuziasm exagerat care sfarsesete intotdeauna cu o defensiva. Relaxeaza-te!

Experienta ta de viata te va ajuta in aceasta saptamana sa iei deciziile corecte. Situatia ta financiara este una buna, insa alegi sa renunti la generozitatea ta exagerata cu care i-ai obisnuit pe cei din jur. Este alegerea corecta, tinand cont ca ai in plan o achizitie importanta in viitorul apropiat.

Leu (22 iulie - 22 august)

Nu vei avea o dispozitie prea buna in aceasta saptamana. Atunci cand ai cea mai mare nevoie de energie, esti absent/a si nelinistea se instaleaza. Relatia in care esti implicat/a trece printr-un impas, trebuie sa fiti uniti ca sa puteti trece cu brio peste. La sfarsitul saptamanii te arati intr-o lumina noua, te ocupi cu calm de situatia amoroasa, esti relaxat/a si asculti persoana de alaturi.

Ramai discret/a toata saptamana cu privire la intentiile tale legate de bani. E necesar sa faci un bilant si sa treci la treaba. Intalneste-te cu acei oameni care crezi ca te-ar putea ajuta cu un imprumut. Cei dragi te-ar sustine daca le-ai spune planul tau, insa e mai bine sa incerci sa te descurci singur/a.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Pentru prima data dupa mult timp esti increzator in dragoste si lasi sa se vada sentimentul de implinire. Persoana iubita apreciaza aceasta latura a personalitatii tale, relatia voastra este calda si foarte sudata. Arati atasament si afectiune si pare ca plutesti. Aceasta atmosfera va dura o buna parte a saptamanii. In weekend, iti dezvalui emotivitatea si sensibilitatea, iar acest lucru iti aduce beneficii contrar a ceea ce te temeai.

In ceea ce priveste banii, este o saptamana foarte buna. Conturile tale isi recapata forta. Daca ai nevoie de anumite lucruri sau obiecte, acum este momentul sa le achizitionezi. Cumparaturi online, cumparaturi pentru casa, ai de unde alege, iar moralul tau e ridicat. De asemenea, iti arati generozitatea invitandu-ti prietenii la o masa buna.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Pe acasa va...
#horoscop saptamanal, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic
Comentarii