Horoscopul saptamanii 24-30 mai. Taurul trebuie sa se bucure mai mult de prezent

Joi, 27 Mai 2021, ora 08:00
18870 citiri
Horoscopul saptamanii 24-30 mai. Taurul trebuie sa se bucure mai mult de prezent
Horoscop saptamanal FOTO Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Singur/a sau intr-o relatie, aspiratiile tale sentimentale vor gasi ceva care iti va bucura inima in aceasta saptamana. Totul ar trebui sa functioneze ca un ceas elvetian. Uiti de conflictele si dezacordurile cu partenerul/a de viatp, esti pe punctul de a avea din nou o luna de miere. Experientele din trecut te vor ajuta in acest sens. Nu apare niciun nor pe cer, iubirea nu e idilica, dar este foarte frumoasa. Profita de ea!

Ai putea beneficia de o inspiratie extraordinara pentru investitii in aceasta saptamana. Astrele te indeamna sa tintesti sus si sa-ti mentii ambitia pana la sfarsit. Ai grija insa sa nu te lasi purtat/a de val, deoarece golul din portofelul tau te poate determina sa pariezi dincolo de posibilitatile tale, pe terenuri oarecum periculoase.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Este un moment bun sa te lasi purtat/a de sentimente. Esti mai sensibil/a decat de obicei si acest lucru te va ajuta sa observi lucruri care te vor bucura si te vor face fericit/a. Trebuie sa profiti de cele mai bune calitati ale tale cu gratie, bunatate si cu argumente bune, pentru ca te vei confrunta cu un moment in care vei avea un noroc incredibil. In special daca esti singur/a!

Ideile tale vor curge ingenios. Daca le folosesti la momentul potribit, vor fi ideale si potrivite pentru tot ceea ce vrei sa faci. Experienta ta de viata va fi o binecuvantare. Fii fidel/a ideilor tale si creeaza-ti scara de valori. Trebuie sa lovesti cuiul in cap pentru a nu gresi. Incearca sa lasi in urma grijile financiare si sa fii mai constient/a de prezent pentru a te putea bucura de tot ceea ce ai. Si nu de ceea ce vrei sa ai!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Trebuie sa apelezi la valorile si la principiile tale, dar fara a ocoli tufisul. Uneori iti este foarte greu sa separi realitatea de fictiune. Pune-ti gandurile si sentimentele in ordine. Trebuie sa fii mai atent/a la relatia ta, la persoanele cu care locuiesti sau la partenerul/a de viata. Weekendul va fi rezervat pentru tine si pentru planurile tale personale, care te vor ajuta foarte mult sa te relaxezi si sa te odihnesti.

Saptamana aceasta te vei remarca cu ajutorul talentelor tale, dar si datorita darului tau excelent de a-i ajuta pe altii. Ori de cate ori te pui in locul lor, vei gasi formula salvatoare. Noile tale proiecte au nevoie de perseverenta si mula profunzime. Dar, norocul este de partea ta, deci linisteste-te. Vei reusi sa castigi ce si cat ti-ai propus.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Incearca sa ii acorzi mai multa atentie partenerului/ei de viata si sa te concentrezi pe planurile de viitor in doi. Asta il va asigura ca lucrurile merg inainte, nu inapoi. Sambata si duminica vor fi zile magnifice, deoarece echilibrul tau emotional iti va oferi o armonie care te va ajuta sa te bucuri mai mult de persoanele pe care le iubesti. Daca esti singur/a, vei putea visa liber la orice iti doresti.

Viata te pune la incercare. Trebuie sa evaluezi ceea ce ai realizat pana acum, dar nu neaparat referitor la realizarile tale financiare. Vei avea o mare dilema de rezolvat. Este momentul perfect pentru a-ti folosi toate abilitatile pe care le ai. Viata ta profesionala si, in special, relatiile profesionale, nu traverseaza cea mai buna etapa, deoarece pot exista discrepante. Fii atent/a!

Leu (22 iulie - 22 august)

Trebuie sa iti canalizezi energia in mod corect si eficient, astfel incat sa poti face tot ce ti-ai propus. In principal, foloseste-ti vitalitatea pentru a ajunge la acorduri cu partenerul/a de viata si cu persoanele cu care ai o relatie apropiata. Doar asa vei reusi sa te bucuri din plin de toate. Daca esti singur/a, te afli in cea mai buna forma a ta, esti carmismatic/a si foarte amuzant/a. Aceste trasaturi vor atrage multa lume!

Trebuie sa tii de energia ta cu dintii in aceasta saptamana. Nu o irosi, pentru ca ai multe probleme de rezolvat si toate par sa se stranga deodata. Cu calm, vei reusi sa iti duci sarcinile profesionale la bun sfarsit si chiar sa te bucuri de roadele muncii tale. Adica de bani, bineinteles!

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Viteza ta este exploziva, asa ca opreste-te putin si amortizeaza puterea pentru a putea sa te ocupi de problemele care merita cu adevarat. Mediteaza si fa-ti ordine in ganduri si sentimente. Poate ca vei ajunge la concluzia ca nu mai esti de mult fericit/a in relatia in care esti implicat/a, doar ca nu ti-ai dat seama. Revolutioneaza-ti viata si fa o schimbare majora in viata ta sentimentala!

Bazeaza-te pe realitate si nu pe presupuneri, promisiuni sau visuri! Este foarte important sa faci lucrurile cu cap, in special daca esti implicat/a in afaceri sau ocupi orice pozitie de conducere. Nu o duci rau cu banii, insa daca vei continua tot asa, regresul de va vedea.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop saptamanal, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic