Horoscopul saptamanii 25-31 ianuarie. Racul nu se multumeste cu putin

Miercuri, 27 Ianuarie 2021, ora 08:00
21992 citiri
Horoscopul saptamanii 25-31 ianuarie. Racul nu se multumeste cu putin
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Conjunctia ta astrala este incarcata de influente benefice. Destinul tau s-ar putea schimba cu ocazia unei intalniri memorabile sau a unei intoarceri in trecut. Asteapta-te la momente de neuitat! Daca esti implicat/a intr-o relatie de lunga durata sau esti casatorit/a, vei avea parte de descoperiri interesante.

Vei simti o eliberare totala in aceasta saptamana. Poate ca este vorba despre rezultatele benefice ale investitiilor tale sau o crestere brusca a economiilor si veniturilor. Toate aceste vesti bune iti deschid noi usi spre confort. Cea mai buna idee pentru acest moment este sa te bucuri pe deplin de lucrurile frumoase din viata!

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ia initiativa in cautarea aspiratiilor tale privitoare la iubire. Acum iti intelegi mai bine realizarile si asteptarile. Esti pe drumul cel bun pentru a-ti atinge obiectivele. Esti indraznet/eata si debordezi de idei la fel de originale pe cat de constructive. Ai vantul in panze pentru a reusi!

Este o saptamana deosebit de infloritoare. Venitul tau fix iti permite cateva momente de rasfat. Lasa-ti mana libera din cand in cand si nu te mai gandi atat la bani. Esti in siguranta, asa ca fa-ti placerile, pentru ca nu iti vei pune in pericol portofelul.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de un inceput de saptamana si cu bune si cu rele. Apoi, zi dupa zi, soarele incepe sa rasara si pe strada ta in ceea ce priveste iubirea. Daca pasiunea nu mai este relevanta in cuplu, acest lucru se intampla pentru ca incetul cu incetul s-a transformat intr-o relatie senina, fara ca sentimentele sa se schimbe. Daca nu ti-ai intalnit inca sufletul pereche, ai toate sansele sa te indragostesti curand de el.

Saptamana aceasta lucrurile se schimba. Au loc transformari frumoase, banii se inmultesc pe neasteptate. Efectele pozitive se reflecta an viata ta de zi cu zi si in sfarsit poti tinti mai sus. Primesti oferte tentante, un proiect ia o intorsatura surprinzatoare, miza financiara este importanta si iti depaseste asteptarile. Daca imprevizibilul iti strica planurile, este pentru o cauza buna!

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Astrele iti stimuleaza imaginatia si nevoia de a-ti largi orizonturile. Nu te multumesti cu putin si vrei sa-ti schimbi perspectiva in ceea ce priveste dragostea. Cauti sa dai sens vietii tale, pornind spre visuri mari. Nu sta pe loc si apara-ti vehement ambitiile, intr-un final vei gasi persoana potrivita.

Este o perioada buna pentru investitii. Cu toate acestea, trebuie sa fii atent/a la tranzactiile prea tentante. Acest subiect risca sa creeze dezbateri dinamice in familie, fiecare avand un punct de vedere diferit de al tau. La sfarsitul discutiilor lungi, va veti pune de acord. La sfarsitul saptamanii, decizi sa reduci costurile unor cheltuieli pe care le consideri inutile.

Leu (22 iulie - 22 august)

Lasa entuziasmul sa te copleseasca si bucuria sa-ti stapaneasca gandurile. Vrei totul si pe buna dreptate! Astrele te invita sa iti duci relatia la nivelul urmator, acum este momentul ca tu si partenerul/a de viata sa va oficializati relatia daca inca nu ati facut-o. Puteti muta muntii din loc daca priviti impreuna in aceeasi directie.

La inceputul saptamanii este posibil sa ai noroc la bani. Incearca-ti norocul fara sa iti pui in pericol bugetul. Situatia ta financiara este in proces de imbunatatire, vestile sunt bune. Daca mentii acest ritm, poti sa-ti iei ramas bun de la problemele cu banii pentru o vreme.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

O saptamana uimitoare te asteapta. Inima ta este in flacari, sentimentele sunt de zece ori mai puternice, semnalale iti sunt trimise. Eforturile din trecut dau roade, profita de aceasta frumoasa perioada pentru a te relaxa in cuplu sau pentru a intalni oameni noi. Programul tau este plin de senzualitate, pasiune si seductie. Radiezi!

Evolutia situatiei tale financiare este una lenta. Saptamana aceasta repornesti timid motorul in ceea ce priveste averea ta. Plateste-ti facturile, odata ce scapi de datorii vei uita de orice grija. In curand vei obtine echilibrul mult dorit. Apreciaza ceea ce ai deja fara sa incerci sa-ti dezvolti portofelul. Rabdare!

Citeste continuarea pe Eva.ro

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Pe acasa va...
#horoscop, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic