Horoscopul saptamanii 8-14 martie. Viata Racului incepe sa se animeze

Luni, 08 Martie 2021, ora 08:00
19856 citiri
Horoscopul saptamanii 8-14 martie. Viata Racului incepe sa se animeze
Horoscop saptamanal FOTO Arhiva Ziare.com

Viata Racului se imbunatateste atat in ceea ce priveste dragostea, cat si banii.Descopera previziunile astrale pentru zodia ta si afla cum vei sta cu dragostea, sanatatea, banii sau cariera in aceasta saptamana!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Fii atent/a sa nu devii prea brutal in discutiile cu partenerul/a si asigura-te ca vorbele tale nu se abat de la intentiile tale. Sensibilitatea ta este in alerta in aceasta saptamana, asa ca nu te supara din cauza unei neintelegeri. Acesta este momentul perfect pentru a cauta un numitor comun si pentru a demonstra ca sunteti un cuplu puternic. Daca esti singur/a, incepi cautarea unui partener minunat, care sa te puna in lumina.

Din punct de vedere financiar te simti in largul tau, saptamana se anunta pozitiva fara probleme evidente. Pune-ti bariere pentru a te simti in siguranta, astfel incat sa te poti uita spre viitor cu liniste sufleteasca. Ai un fler bun, totul este un pretext pentru a-ti creste veniturile. Ai vointa de a evolua constant si esti apreciat/a in mediul profesional.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Radiezi de fericire in aceasta saptamana, soarele straluceste si pe strada ta. Totul este simplu, esti in toiul unei schimbari uimitoare. Toate semnele sunt pozitive, relatia amoroasa e linistita, iar intalnirile au potential de succes. Cu toate acestea, atat tu, cat si partenerul/a va puteti lasa coplesiti de dragoste si puteti deveni extrem de posesivi. Nu vrei sa imparti nimic cu nimeni, motiv pentru care construiesti un zid in jurul lui/ei. Invata sa ai mai multa incredere, va fi mai bine pentru toata lumea.

Din punct de vedere financiar, este saptamana vestilor bune. Situatia ta se schimba in bine. Indoielile nu-si mai au locul, este o perioada grandioasa. Inainte de sfarsitul saptamanii, apare o noua oportunitate pe care nu trebuie sa o analizezi prea mult pentru a-ti da seama ca e sansa ta de a-ti creste veniturile pe termen lung, fara sa depui mult efort.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dorintele retinute te pot face tacut/a. Risti sa ramai blocat/a in fata partenerului/ei. Spune ceea ce ai pe inima si nu ramane cu indoieli, nu iti poti schimba personalitatea pentru a multumi persoana de langa tine. Trebuie sa faci un efort pentru a ramane zen in aceasta perioada.

Resursele tale financiare se topesc ca zapada la soare. Esti constient/a de faptul ca iti irosesti banii fara nicio retinere? In aceasta saptamana a lunii martie trebuie sa faci economii si sa iti mentii bugetul in siguranta. In ceea ce priveste munca, cuvantul de ordine este rigoarea. Intr-un mediu turbulent, tu esti cel/cea care conduce echipajul.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Daca relatia in care esti implicat/a se confrunta cu monotonia de ceva vreme, in aceasta saptamana lucrurile se vor schimba in bine. Vremea buna a venit, asadar veti avea mult mai multe optiuni de petrecere a timpului ca si cuplu. Daca esti singur/a, cel mai probabil aceste zile nu iti vor aduce nimic nou.

Vei avea parte de o saptamana grozava in ceea ce priveste banii. Castigi mai mult, culegi profit si toate astea iti permit sa faci noi achizitii sau sa te implici in proiecte in care pana acum nu iti puteai permite. Cu toate acestea, pastreaza-ti ratiunea si fii cu picioarele pe pamant.

Leu (22 iulie - 22 august)

Astrele te vor ajuta sa obtii raspunsurile de care ai nevoie in aceasta saptamana. Influentele planetelor sunt benefice comunicarii, asadar vei dialoga cu o mai mare usurinta cu partenerul de viata, ajungand la solutii bune pentru amandoi. Daca esti singur/a, dezamagirile se vor opri si vei avea sansa sa intalnesti o persoana interesanta.

Este o saptamana oarecum dificila din punct de vedere financiar. Te confrunti cu dificultati de ceva vreme care continua, consecinta a cheltuielilor necontrolate. Te indrepti spre zile mai bune, dar situatia este inca incordata. Ai un singur obiectiv, sa iti aduci conturile pe linia de plutire.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Intre tine si partener/a se va produce o apropiere neasteptata in aceasta saptamana. Astrele sunt de partea ta si iti vegheaza pasii. Simti mult mai intens afectiunea si iubirea persoanei de langa tine si, ca raspuns natural, ii oferi acelasi lucru la schimb. Daca esti singur/a, nu exista schimbari sau evenimente notabile in aceasta perioada.

Bugetul iti permite mai mult rasfat in aceste zile, atat pentru tine, cat si pentru cei dragi. Vestea buna este ca banii se inmultesc, deci este clar ca se inregistreaza o evolutie in afaceri sau la locul tau de munca actual. Primesti recomense financiare pe masura muncii tale. In sfarsit, meritele iti sunt recunoscute.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop saptamanal, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic