Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Horoscop: 29 august 2013

Joi, 29 August 2013, ora 07:37
2815 citiri
Horoscop: 29 august 2013
Foto: Ziare.com

Fecioara

Revii la sentimente mai bune in ceea ce priveste o persoana care a facut ceva gresit fata de tine. Iarta si incearca sa uiti. Nu are rost sa pierzi timpul cu detalii care te intristeaza.

Balanta

Vrei sa pleci la drum fara o destinatie precisa, sa te urci in masina si vrei sa opresti unde ti se termina benzina. Din pacate, mai ai ceva de rezolvat pe la birou. Dupa cateva minute de visat cu ochii deschisi te apuci de treaba.

Scorpion

Vrei sa ii transmiti un mesaj unui prieten, insa te temi de reactia sa. Inainte sa spui ceva pune-te in locul sau. Astfel, o sa vezi lucrurile cu alti ochi.

Sagetator

Un membru al familiei vrea sa discute ceva cu tine si tu eviti subiectul. Nu ai starea necesara pentru a face planuri atat de complicate.

Capricorn

Afli o multime de informatii astazi. Pe unele le asteptai de luni de zile, in timp ce altele te iau prin surprindere.

Varsator

Modestia este cuvantul care te caracterizeaza astazi. Esti constient de atuurile tale, insa vrei sa ii lasi pe altii sa le scoata la iveala.

Pesti

Lipsa timpului te face agitat si nervos. Daca o sa continui in aceasta stare, nimic nu o sa iasa cum trebuie.

Berbec

Ai acceptat prea multe sarcini si acum te vezi nevoit sa ceri ajutorul, pentru ca singur nu vei reusi sa iesi la liman.

Taur

Este o perioada cu trairi intense. Multe emotii, ganduri, idei si aglomeratie. Ar fi indicat sa iti faci un plan ca sa stii de unde pornesti.

Gemeni

Daca nu te simti confortabil in cadrul relatiei personale, discuta cu partenerul de viata. Cu cat taci mai mult cu atat vei fi mai frustrat.

Rac

Te-ai hotarat sa inlaturi elementele negative din jurul tau si sa te bucuri de micile lucruri pe care ti le ofera viata. Cei din jur vor observa schimbarea de atitudine.

Leu

O zi cu multa treaba. Pleci de acasa cu gandul de a nu te apuca de altceva pana nu termini ceea ce ai in lucru, insa la birou te asteapta altceva.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 29 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic