Horoscop: 28 octombrie 2013

Luni, 28 Octombrie 2013, ora 07:26
3095 citiri
Horoscop: 28 octombrie 2013
Foto: Ziare.com

Scorpion

Incepi saptamana cu o veste buna pe care ti-o spune cineva de la birou. Un proiect vechi incepe sa isi arate rezultatele si sunt mult mai bune decat te-ai fi asteptat.

Sagetator

Speri sa scapi de o activitate pe care o consideri o pedeapsa, pentru ca nu ti-ai tinut o promisiune. Pe viitor sa nu iti mai incalci cuvantul dat. Daca o sa repeti greseala, o sa fii considerat neserios.

Capricorn

Cei mai multi oameni din jurul tau te vad ca pe un sprijin si iti cer cateva sfaturi pe care le considera vitale. Ai grija la ceea ce le spui, pentru ca ei vor lua in considerare fiecare cuvant.

Varsator

Invata din trecut si ai grija ca a doua oara sa nu mai faci acelasi pas nepotrivit. Fii atent la acest lucru si ai garantia ca la sedinta de astazi o sa ai de castigat.

Pesti

Este foarte obositor ceea ce ai de facut astazi, insa nu suporta amanare. Concentreaza-te putin mai mult decat de obicei. Seara o sa ai parte de o surpriza acasa.

Berbec

Iesi putin din zona de confort si incearca sa iti dai seama ce trebuie sa faci pentru ca situatia de la birou sa se imbunatateasca. O sa gasesti rapid o rezolvare, iar sefii vor aprecia efortul tau.

Taur

Te-a deranjat comentariile unui apropiat si vrei sa rezolvi conflictul inainte a deveni deranjant. Dupa o discutie de cateva minute, o sa fii satisfacut.

Gemeni

Risti prea multe daca faci ceva pentru care nu ai primit ok-ul din partea sefilor. Incapatanarea si ambitia te-au adus pe culmile succesului, insa tot ele te fac sa pierzi sprijinul unui superior.

Rac

Ai un har aparte de a aplana conflictele si atunci cand apare o probleme ti se cere sa rezolvi situatia. Acum iti este cam greu sa o faci pentru ca esti mai apropiat de una dintre persoanele implicate.

Leu

Iti concentrezi atentia asupra modificarilor pe care vrei sa le faci in ceea ce priveste casa parteneriatelor, cea care vizeaza relatiile de la birou. Stii exact unde trebuie sa schimbi ceva si incepi sa le faci chiar de astazi.

Fecioara

Evita sa te ocupi de ceva ce necesita maxima atentie. Nu te poti concentra foarte bine si o sa gresesti sigur un detaliu important. Amana cu o zi aceasta activitate.

Balanta

Cand vine vorba de relatii te poti declara un profesionist. Asta doar in cazul altora, pentru ca in viata ta este haos in ultima vreme. Lasa deoparte sfaturile pentru altii si fii atent doar la ceea ce tine de tine.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 28 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic