Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 4 decembrie 2013

Miercuri, 04 Decembrie 2013, ora 07:26
2727 citiri
Horoscop: 4 decembrie 2013
Foto: Ziare.com

Sagetator

Primesti vesti de la o ruda aflata la mare departe si te emotionezi atat de tare, incat nu mai esti capabil sa te ocupi de sarcinile zilnice. Ai nevoie de o pauza de cateva minute ca sa te linistesti.

Capricorn

Pastreaza-ti cumpatul atunci cand cineva se joaca cu nervii tai. Este o dovada clara ca se plictiseste si ca incearca sa isi umple timpul cu ceva.

Varsator

Esti putin pierdut in spatiu. Nu mai intelegi nimic din ceea ce se intampla in jurul tau. Incepand de la prima ora afli ca programul tau pentru astazi s-a schimbat in totalitate. La pranz se modifica iar, iar seara continua in acelasi fel.

Pesti

Se spune ca de ceea ce iti este frica nu scapi. In urmatoarele ore o sa afli cat de adevarata este aceasta zicala. Seara te asteapta o veste buna acasa.

Berbec

Te comporti ca si cum te-ar alerga cineva. Esti tot timpul pe fuga si agitat. Opreste-te cateva minute si gandeste-te cate lucruri pierzi pentru ca nu esti atent la ceea ce se intampa in jurul tau.

Taur

Ti-ai facut o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le faci in aceasta luna. Astazi o sa tai o mare parte dintre acestea. Este semn ca esti pe drumul cel bun.

Gemeni

Ai o pasiune aparte si vrei sa o dezvolti. Mai mult, intentionezi sa il atragi si partenerul de viata si sa il convingi sa faca si el asta. Nu incerca sa il fortezi.

Rac

Vremea iti da planurile peste cap. Ceea ce intentionai sa faci nu se mai poate, asa ca dai dovada de inventivitate si gasesti rapid o solutie pentru a nu strica ziua.

Leu

Randamentul tau atinge cote maxime. Reusesti sa faci extrem de multe chestii, insa seara o sa fii epuizat. O sa ajungi acasa si nu te mai ridici din pat.

Fecioara

Te amuza orice astazi. Esti foarte relaxat si cu zambetul pe buze. Ai un motiv, insa pentru moment vrei sa il pastrezi doar pentru tine.

Balanta

Nu esti impacat cu idee ca ai ascuns unele informatii celor de la birou. In plus, acest lucru s-ar putea intoarce impotriva ta. Mai bine, remediaza situatia inainte de a fi prea tarziu

Scorpion

Eficienta la superlativ. Imediat ce ti se cere ceva te pui pe treaba si tragi din greu ca sa te asiguri ca faci o impresie buna. O sa fii apreciat pentru asta.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 4 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic