Horoscop de weekend: 19-20 octombrie 2013

Duminica, 20 Octombrie 2013, ora 08:00
3509 citiri
Horoscop de weekend: 19-20 octombrie 2013
Foto: Ziare.com

Balanta

Pastreaza-ti calmul in aceste doua zile. O sa fii supus unei presiuni foarte mari si o sa fie nevoie de multa rabdare pentru a trece cu bine peste tot.

Scorpion

O perioada perfecta din punctul tau de vedere. Ai timp pentru activitatile care te fac sa te simti bine, dar te si intalnesti cu oameni dragi.

Sagetator

Nu neglija rudele. Te-ai tot ocupat de altceva, iar acum cei dragi incep sa iti reproseze asta. Au dreptate si stii asta.

Capricorn

Nu lua nicio decizie importanta pentru viata de cuplu fara sa te consulti cu cel drag. Nu uita ca sunteti doi in aceasta relatie.

Varsator

Ocupandu-te acum de problemele financiare te asiguri ca nu ramai fara bani atunci cand o sa ai cu adevarat nevoie de ei.

Pesti

Degeaba te incapatanezi sa faci totul de unul singur, pentru ca uneori munca in echipa este solutia. Accepta ajutorul celor din jur.

Berbec

Sambata dimineata ai fost cam agitat, insa dupa-amiaza tensiunea a disparut. Duminica o sa te distrezi foarte mult in compania unor persoane dragi.

Taur

Vizitele anuntate pentru acest weekend te bucura, pentru ca este vorba despre oameni cu care nu te-ai intalnit de cateva saptamani, chiar luni.

Gemeni

Reusesti sa pleci intr-o calatorie pe care o aveai programata, dar in privinta careia te temeai de o amanare din cauza vremii.

Rac

Pregateste-te pentru un weekend foarte agitat. O sa umbli foarte mult si o sa te simti epuizat duminica seara, insa o sa merite efortul.

Leu

Faci o impresie foarte buna unde mergi zilele astea si acest lucru te bucura foarte mult si te face sa ai mai multa incredere in tine.

Fecioara

Este posibil sa ai parte de o scena de gelozie din partea partenerului de viata din cauza ca interpreteaza gresit o discutie pe care o porti cu o persoana de sex opus.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 19 octombrie, #horoscop 20 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic