Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 30 august 2013

Vineri, 30 August 2013, ora 07:20
2658 citiri
Horoscop: 30 august 2013
Foto: Ziare.com

Fecioara

Stii foarte bine ca daca pui in plan ceea ce ai de gand o sa il superi pe partenerul de viata, dar esti dispus sa risti.

Balanta

Vrei sa rezervi cateva zile in perioada urmatoare pentru a calatori. Sunt cateva zone din tara unde nu ai ajuns si vrei sa le vizitezi.

Scorpion

Priveste cu mai mult optimism viata. In ultima vreme esti abatut si ingandurat si ti-ar prinde bine un prieten care sa te scoata din starea asta.

Sagetator

Nu face nimic pe graba astazi, deoarece rezultatul are legatura cu ceea ce o sa realizezi in urmatoarele luni. Daca nu esti atent acum, regreti mai tarziu.

Capricorn

Vrei sa petreci mai mult timp cu partenerul de viata. Ritmul in care ati lucrat amandoi in ultima vreme v-a impiedicat sa stati impreuna atat cat v-ati fi dorit.

Varsator

Faci un gest surprinzator pentru sotie/sot. De obicei, nu te comporti asa, insa planeta iubirii face din tine alt om.

Pesti

Asteptarea a luat sfarsit. Astazi primesti o veste care are legatura cu finantele. Poate fi vorba despre o investie sau o afacere noua.

Berbec

Ai foarte mult umor astazi si orice ti se pare amuzant. Te gandesti sa faci farse cunoscutilor. Nu intrece masura cu persoanele in varsta.

Taur

Esti prins cu altceva si trebuie sa refuzi invitatia unui prieten care vrea sa il insotesti la un eveniment. Incerci sa ii explici situatia, dar va dura ceva timp pana o sa inteleaga.

Gemeni

Iti lipseste ceva. Te simti incomplet si iti analizezi atent viata pentru a gasi aspectele care iti fac rau. Incepi sa indepartezi oamenii cu o gandire negativista.

Rac

Esti foarte sigur pe fortele tale si esti convins ca poti duce la bun sfarsit orice sarcina. Nu accepta nimic inainte sa cunosti toate datele.

Leu

A venit ziua in care trebuie sa ii ignori pe rautaciosi si sa te concentrezi asupra treburilor tale. Gandeste-te ca nu vorbesc ei, ci invidia.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 30 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic august 2013 , #horoscop zilnic
Comentarii