Horoscop 2018 - Balanta

Marti, 26 Decembrie 2017, ora 21:03
17477 citiri
Horoscop 2018 - Balanta
Foto: Arhiva Ziare.com

Esti un om care iubeste distractia si esti extrem de sociabil, ceea ce te face un magnet pentru noi prieteni. In 2018, te vei concentra mai mult asupra ta si asupra a ceea ce te face fericit. In ultimii ani nu prea ai avut timp sa te dedici hobbyurilor tale, dar acum vrei sa schimbi asta.

Viata ta amoroasa va evolua in mod sigur, nu te poti plange de monotonie sau rutina din acest punct de vedere. Comunicarea este cheia pentru o relatie reusita. Asa ca indiferent de stadiul in care te afli vorbeste deschis despre sentimentele tale. Tii la cineva si persoana nu stie? Acum trebuie sa ii marturisesti. Este anul scoaterii la iveala a secretelor. Foloseste-te de ceea ce ai invatat pentru a-ti face relatia mai romantica.

Zodiac Balanta

Aruncand o privire spre trecut, unele balante vor relua legatura cu unele persoane de care s-au indepartat, iar unele vor relua relatii mai vechi.

In ceea ce priveste familia fii mai sincer cu tine si nu mentine legaturi doar de dragul unor aparente. Daca nu te simti bine in compania cuiva, incearca sa raresti intalnirile.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul BALANTA

Te vei implica in foarte multe proiecte pe langa locul de munca, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti ignori cu totul slujba. Echilibreaza aceste lucruri pentru a te asigura ca vei fi implinit. Think Outside the Box este motto-ul dupa care trebuie sa te ghidezi.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia BALANTA

Situatia financiara va fi mai relaxata in 2018 fata de ultimii ani. Odata ce scapi de niste datorii/imprumuturi/credite o sa poti sa investesti in ceva ce iti face tie placere. Poti achizitiona ceva sau poti sa investesti in vacante.

Vor fi momente in care o sa te simti obosit, dar nu va fi nimic ce nu poate fi rezolvat cu putina odihna. Daca ai grija la dieta si mentii un program care sa includa si sport, nu o sa ai de ce sa te plangi in privinta sanatatii.

Per total, va fi un an al realizarilor si al culegerii roadelor pe toate domeniile.

Horoscop: Ce uraste BALANTA si de ce te enerveaza

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#balanta horoscop 2018, #zodie balanta horoscop 2018, #horoscop 2018 , #zodia balanta