Vine ziua lui? Afla ce cadouri prefera sa primeasca barbatii capricorn (Galerie foto)

Joi, 24 Decembrie 2015, ora 18:00
11129 citiri
Vine ziua lui? Afla ce cadouri prefera sa primeasca barbatii capricorn (Galerie foto)
Foto: Ziare.com

Sfarsitul si inceputul de an sunt marcate de zodia capricorn. Cei nascuti in perioada sarbatorilor si imediat dupa acestea sunt cunoscuti ca fiind firi pretentioase cand vine vorba de cadouri. Pe langa darurile pe care le-ai oferit de Craciun, trebuie sa acorzi atentie deosebita si nativului capricorn din viata ta.

Poate parea dificil sa gasesti darul potrivit pentru aceasta zodie. Sunt barbati destul de pretentiosi cand vine vorba de cadouri.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul CAPRICORN

Cum sunt nativii nascuti in zodia capricorn?

Barbatii nascuti sub acest semn sunt adesea caracterizati de o viata activa din toate punctele de vedere. Fac foarte mult sport si din acest motiv au un trup viguros. Pun accent pe cariera lor si investesc timp si energie pentru a-si realiza visele. Pot parea uneori prea seriosi, dar este doar imaginea de om profesionist pe care o proiecteaza. In sinea lor, capricornii sunt prietenosi si deschisi experientelor noi.

Sunt persoane organizate care nu se pierd in amanunte si duc mereu treaba la bun sfarsit, fie ca e vorba despre o chestiune personala sau una profesionala.

Barbatii Capricorn au un puternic simt al prestigiului si din acest motiv apreciaza lucrurile de calitate. Cadoul perfect pentru el este un obiect practic realizat din materiale de exceptie. Verbul care ii defineste cel mai bine este "a folosi" asa ca suprinde-l cu un obiect pe care sa il foloseasca cu placere.

Horoscop: Ce uraste CAPRICORNUL si de ce te enerveaza

Geanta de umar pentru zilele agitate

Stilul sau activ de viata il obliga sa fie mereu in miscare, pe la intalniri ori cu diferite treburi. In timpul liber merge cu baietii la fotbal sau singur la sala. Viata sa este in continua miscare asa ca sigur simte nevoia unei genti pe care sa o poata transporta cu usurinta. O geanta de umar este cadoul foarte bun pentru un capricorn, deoarece il va ajuta cu treburile sale zilnice.

Lampa retro de birou pentru serile tarzii de munca

Dupa cum am spus, capricornul pune mare pret pe dezvoltarea sa, atat profesionala, cat si personala. Il va prinde miezul noptii multe seri la rand lucrand la proiectele sale, iar lumina insuficenta poate dauna ochilor. Acum ii poti usura treaba cu o lampa de birou care sa ofere lumina potrivita pentru studiul pe timp de noapte.

Zodiac Capricorn

Butoni eleganti in ton cu tinuta sa

Butonii sunt emblema oricarui barbat elegant. Destinati evenimentelor formale, butonii ofera un plus de eleganta unei tinute masculine fara cusur precum costumul. In viata profesionala, capricornul tau va avea adesea nevoie sa faca o impresie exceptionala si sa se simta stapan pe situatie.

Ofera-i o pereche eleganta de butoni cu care sa se afiseze la petrecerile de sfarsit de an, galele festive si intalnirile de afaceri. Poti alege butonii in functie de costumul sau si ii vei face un cadou cu care nu poti da gres.

Portofel din piele pentru barbatul de succes

Calitatea si bunul gust il dau pe spate pe capricorn, asa ca nu poti da gres cu un portofel din piele. Este un accesoriu care il va utiliza zilnic, asa ca indeplineste criteriul ca trebuie sa fie ceva practic. Portofelele sunt un cadou potrivit pentru barbati, deoarece sunt adesea asociate cu succesul profesional, atat de important pentru multi dintre ei.

Un porfofel elegant si frumos tradeaza un barbat de succes care pretuieste fiecare aspect al imaginii sale. Ambitios si carierist, Capricornul va fi mereu mandru de accesoriile care il fac sa se simta increzator.

Apa de colonie pentru o imagine impecabila

Capricornul este foarte atent la modul in care se prezinta. Acesta este unul dintre motivele pentru care face sport si lucreaza sa aiba un trup viguros. Increderea in sine vine din modul in care este perceput de societate si din acest motiv vrea sa fie fara cusur.

Apa de colonie discreta si eleganta este o marca a unui barbat care nu face niciodata excese. Aroma abia sesizabila spune despre el ca este pregatit pentru orice, dar nu isi doreste sa iasa prea tare in evidenta. Pentru nativul capricorn, acesta este un cadou potrivit din toate punctele de vedere.

Ce nu ii va placea niciodata unui barbat nascut sub semnul capricornului?

Capricornii sunt firi practice care pun pret pe calitate si utilitate. Obiectele care ies din aceasta sfera este posibil sa le displaca sau sa le ascunda undeva si sa uite de ele.

Daca te-ai gandit sa oferi obiecte de arta, ai gresit persoana

Nu este vorba despre faptul ca nu le place arta. Dimpotriva, in calatoriile lor, adora sa viziteze muzee. Nu le place sa isi aglomereze spatiul personal cu obiecte care nu au utilitate. O piesa de arta daruita unui capricorn va sfarsi prin a fi uitata printr-un colt al casei.

Maruntisurile sau cadourile fara personalitate il nemultumesc

Un obiect care nu se remarca prin ceva - calitate, stil sau valoare - va fi trecut cu vederea repede de catre Capricorn. Firi nobile, ei isi doresc mereu lucruri mai bune si tind spre obiecte de prestigiu.

Cadouri tech sau care implica tehnologie de ultima generatie

Desi sunt moderni in adevaratul sens al cuvantului, nativii capricorn pun mare pret pe obiectele personale, inclusiv cele care tin de tehnologie. Din acest motiv, ei prefera sa isi aleaga singuri tehnologia. Daca te decizi sa cumperi ceva care nu se ridica la standardul sau de calitate, este foarte probabil sa nu il foloseasca niciodata.

Speram ca acum stii ce fel de cadou ce il va face fericit pe Capricornul din viata ta, si ca vei alege darul potrivit pentru el!

Materialul si imaginile produselor au fost oferite de My-man.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#cadouri barbat capricorn, #cadouri capricorn, #cadouri barbati , #zodia capricorn