Horoscop 2018 - Fecioara

Luni, 25 Decembrie 2017, ora 06:45
8204 citiri
Horoscop 2018 - Fecioara
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara este o zodie care se diferentiaza de celelalte, avand trasaturi unice. Sunt oameni analitici si acorda o deosebita atentie detaliilor. Unii ar putea sa ii numeasca perfectionisti. Dar sunt si oameni grijulii si prieteni foarte buni.

Fecioarele singure ar fi bine sa socializeze mai mult si sa accepte invitatiile chiar si de la persoane cu care poate, la inceput, simt ca nu rezoneaza. In locul in care mergi te-ar putea astepta marea dragoste. Asuma-ti sa risti mai mult. Romantismul va inflori in acest an, trebuie doar sa il lasi sa iasa din tine atunci cand e nevoie, nu sa te chinui sa il aduci la suprafata. Daca nu simti, inseamna ca nu trebuie sa faci.

Zodiac Fecioara

In timp ce incerci sa iti echilibrezi viata personala, arunca-ti o privire si catre familie si stai mai mult timp cu cei dragi. Risti sa ratezi momente cu care nu te mai intalnesti. Familia si cei apropiati iti vor aduce cele mai mari satisfactii, asa ca nu pierde timpul prin alte parti.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia FECIOARA

Din punct de vedere profesional, anul 2018 va fi unul bun. Muncesti mult sa ajungi intr-o anumita pozitie, dar efortul nu se va termina acolo, pentru ca vor urma noi responsabilitati. Dar satisfactia va fi pe masura asteptarilor.

Se anunta niste cheltuieli mai mari, dar facute cu un scop anume. Incearca sa eviti cumparaturile sub impulsul momentului.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul FECIOARA

Lucrurile sunt mai clare in mintea ta si astfel vei ajuta corpul sa aiba mai multa energie. Te vei plimba mai mult si vei da curs unor pasiuni descoperite de curand. Nu ar fi rau sa incerci cu yoga sau cu meditatie sa tii stresul sub control.

Horoscop: Ce uraste FECIOARA si de ce te enerveaza

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#fecioara horoscop 2018 zodie fecioara horoscop, #horoscop 2018 , #zodia fecioara