Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul GEMENI

Miercuri, 22 Februarie 2012, ora 16:36
26569 citiri
Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul GEMENI
Foto: Ziare.com

Gemenii sunt barbatii care flirteaza cel mai mult, sunt generosi si cu adevarat interesati de tot ceea ce ai de spus. In plus, sunt distractivi, insa este nevoie de ceva special pentru a-i face sa se indragosteasca.

Este un semn al perechii si acest nativ isi va cauta o partenera pentru a nu mai fi singuratic, pentru a se simti implinit.

Geamanul este genul de om care inca isi face abonament la ziar, caruia ii place sa fie tinut la curent cu tot ceea ce se intampla si se angajeaza in discutii aprinse. Astfel, cea mai buna metoda de a te apropia de el este sa fii sursa lui, insa pastreaza-ti parerile pentru tine. In momentul in care ajungi sa fii prea emotional, el va cauta o cale de iesire, arata eHow.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul TAUR

Lui ii place sa vorbeasca mult si sa asculte, stie un pic din toate. Conversatia este cheia catre inima sa. Nu il pune sa fie foarte serios pentru ca el cauta mai mult distractia.

Invita-l la un film, teatru, concert sau evenimente legate de sport. Acestea il vor face sa se simta alert si exact de asta are nevoie.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia BERBEC

Stimuleaza-i simturie. Geamanul este influentat de Mercur, planeta sistemului nervos, si de aceea de multe ori el este stresat si plin de nervi. Trateaza-l cu un masaj intr-un moment de liniste. Lui ii place sa faca doua lucruri in acelasi timp, asa ca atunci cand el are treaba la laptop tu ai putea sa ii faci un masaj la umeri sau picioare.

Nu uita ca geamanul este foarte sensibil si nu tolereaza in jurul sau oamenii in care nu pot avea incredere. In cazul in care te banuieste ca ai ganduri ascunse se va retrage imediat.

De asemenea, trebuie sa stii ca el iubeste libertatea si va dura ceva pana se va arata interesat de tine, asa ca ai rabdare.

Afla numai de pe Ziare.com cum poti sa cuceresti nativii fiecarei zodii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#barbat zodia gemeni, #cucerire barbat zodia gemeni, #caracteristici zona gemeni , #zodia gemeni