Zodiac Gemeni

Luni, 04 Ianuarie 2010, ora 02:08

   

Zodiac Gemeni
Gemenii sunt o zodie care se simte foarte bine primavara. Este un element de aer, iar pietrele reprezentative sunt agatele. Pentru o stare de bine indicat ar fi ca gemenii sa poarte culoarea galben. Sunt persoane vorbarete, schimbatoare din punct de vedere al starii, flexibile si foarte sociabile.

Gemenii au o natura duala, iar semnul lor este asociat cu curiozitatea, schimbul de idei, comunicarea si comertul. Nativii in Gemeni sunt interesati de colectarea de informatii si sa impartaseasca cu cei din jur ceea ce afla.

Soarele este in Gemeni de pe 21 mai pana pe 20 iunie.

Se adapteaza repede in orice loc si in orice situatie si asta ii ajuta sa isi faca repede prieteni si sa aiba multe contacte. Inteligenta este punctul lor forte si se bucura de conversatiile interesante, insa se plictisesc usor, daca nu sunt stimulati din punct de mental.

Gemenii adopta cu usurinta starea de spirit a celor din jur si de aceea sunt prieteni cu oameni din toate categoriile sociale si nu sunt foarte usor de intimidat. Foarte rar te vei plictisi in prezenta unei persoane in acest semn zodiacal.

Nativii cu Luna in Gemeni sunt oameni fermecatori, placuti, dar acasa cu familia pot fi usor capriciosi si iritabili. Nu le place sa participe la treburile casnice, dar sunt mereu in cautare de schimbari prin locuinta, mai cumpara cate ceva, mai modifica locul unei lampi, doar sa simta ei ca au facut o schimbare cat de mica.

Nativii cu Mercur in Gemeni sunt isteti si par ca stie cate putin despre orice. Acestia invata cel mai repede si de aceea se plictisesc atunci cand cineva le explica intr-o ora ceva ce pot sa prinda in zece minute, mai exact pot procesa informatiile cu viteza luminii. Nativii sub acest semn sunt mai libertini in relatiile personale si nu le place sa se impotmoleasca in acestea. In iubire, gusturile se schimba destul de des si le este greu sa nu stie la ce sa se astepte de la o zi la alta.

Nativii cu Marte in Gemeni sunt destul de nervosi si isi exprima adesea energia prin intermediul instrumentelor muzicale.

Gemeni celebri: Naomi Champell, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Colin Farrell, Brooke Shields, Heidi Klum, Alanis Morissette, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Irinel Columbeanu, Andreea Banica, Loredana Groza, Monica Anghel, Nicu Alifantis, Calin Goia, Alexandru Arsinel, Adrian Enache, Marina Almasan.

Zodiac realizat de Zaza
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 57461 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor