Horoscop: Ce uraste LEUL si de ce te enerveaza

Miercuri, 28 Martie 2012, ora 11:32
43809 citiri
Horoscop: Ce uraste LEUL si de ce te enerveaza
Foto: Ziare.com

Fiecare zodie are punctele sale forte, dar si partile slabe. Nativul uraste anumite lucruri si le adora pe altele. Afla mai jos ce sa nu faci in preajma persoanelor nascute sub semnul zodiacal al leului, dar si ce le face neplacute pentru cei din jur.

Nativii lei sunt persoane egocentriste, iar atunci cand sunt ignorati se simt daramati. Daca cineva ii pune sa stea pe un scaun undeva in spate, le vor vedea o parte intunecata a personalitatii.

Oamenii care se imbraca mai bine ca ei sa se astepte la priviri pline de invidie.

Ti-ai luat o masina noua si esti fericit? Nu iti arata bucuria in fata sa pentru ca poarta ciuda celor care au un autovehicul mai bun decat al lor.

Nu sunt atei, insa nici nu suporta sa fie fortati sa mearga la biserica, asa ca lasa-i sa se duca doar cand simt nevoia.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul LEU

Leul se enerveaza ingrozitor atunci cand este fortat sa stea in casa, daca afara este vremea ideala pentru o plimbare in parc.

Este plin de energie si rezolva sarcinile pe fuga, insa isi iese din mana atunci cand i se spune sa se calmeze si sa ia totul pas cu pas.

O viata obisnuita lipsita de provocari este ceea ce uraste persoana nascuta sub semnul zodiacal al leului. Ii place sa traiasca pe muchie de cutit, iar cuvantul "siguranta" nu are nicio valoare pentru el.

Totusi, este onest si cel mai mult uraste minciuna si tradarea. Ar putea sa treaca peste infidelitatea partenerului, daca acesta ii marturiseste greseala, insa daca afla din alta parte, sotul/sotia ar trebui sa isi faca deja bagajele.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia LEU

Nativii lei sunt imprevizibili, iar atunci cand se enerveaza sunt destul de directi si chiar nepoliticosi, spunand tot ceea ce ii deranjeaza fara sa menajeze sentimentele interlocutorului.

In momentul in care se enerveaza, trebuie sa stea un timp pentru a reusi sa se linisteasca.

Nevoia de lux este o trasatura de care scapa cu greu aceste persoane.

Sunt foarte posesivi si protectori cu cei pe care ii iubesc. Nevoia lor de atentie poate intrece limita uneori si accepta sa le fie gadilat orgoliul.

Zaza va pregateste pentru maine "Ce uraste Fecioara si de ce nu o placi"

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#ce uraste leu, #trasaturi negative zodia leu, #trasaturi negative leu, #caracteristici leu , #zodia leu