Horoscop: Cum sa cuceresti femeia PESTI

Marti, 20 Martie 2012, ora 13:11
29066 citiri
Horoscop: Cum sa cuceresti femeia PESTI
Foto: Ziare.com

Femeia nascuta sub semnul zodiacal al Pestilor, adica de pe 19 februarie pana pe 20 martie, este un exemplu clar al feminitatii, este fermecatoare si seducatoare. Afla in continuare mai multe despre ea daca vrei sa gasesti cheia catre inima sa.

Ea este linistita si stie sa se faca placuta. Cunoaste toate detaliile pentru a face un barbat sa se simta puternic, arata eHow.

Femeia Pesti este o buna ascultatoare si de cele mai multe ori isi alege o cariera artistica datorita firii sale visatoare.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia VARSATOR

Ofera-i stabilitate. Dupa cum spuneam mai sus, este visatoare si uneori se simte pierduta in lumea reala. Fii cavalerul sau in armura si ofera-i sprijinul tau pentru a o face sa se simta in siguranta.

Fii sincer. Astrologii spun ca este sensibila si intuitiva, calitati care fac din ea un detectiv cand vine vorba de o persoana necinstita. Nu incerca sa ascunzi adevarul de ea pentru ca o sa devina suspicioasa si nu o sa fie bine pentru tine.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia SCORPION

Hraneste-i natura romantica. Femeia Pesti traieste totul foarte profund si adora romantismul. Iubeste poezia si trandafirii, iar cel mai bun mod de a-i cuceri inima este sa ii intelegi aceste trasaturi. Cadourile trebuie sa fie bine alese si prin ele sa inteleaga ca o iubesti si ca ii esti alaturi. Doar asa o sa-i castigi inima.

Fii bland in preajma sa. O femeie nascuta sub acest semn zodiacal este usor de ranit. Trebuie sa o asculti, sa fii atent mereu la ce spune, sa o sustii si sa ai rabdare cu ea. La cea mai mica urma de respingere sau neatentie ea va pleca.

Are nevoie de un partener care o accepta si este intotdeauna constient de ceea ce spune.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#cucerire femeia pesti, #relatii femeia pesti, #cuplu femeia pesti , #zodia pesti
Comentarii
Poza RETARDER
RETARDER
rank 5
femeia pesti trage la rima....