Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: Ce uraste RACUL si de ce te enerveaza

Marti, 27 Martie 2012, ora 14:55
40184 citiri
Horoscop: Ce uraste RACUL si de ce te enerveaza
Foto: Ziare.com

Fiecare zodie are punctele sale forte, dar si partile slabe. Nativul uraste anumite lucruri si le adora pe altele. Afla mai jos ce sa nu faci in preajma persoanelor nascute sub semnul zodiacal al racului, dar si ce le face neplacute pentru cei din jur.

Nativii nascuti in zodia racului urasc caldura. Este de inteles, avand in vedere ca reprezinta un semn de apa, ca si scorpionii sau pestii.

Ii plac hainele, insa nu cele din lana, pentru ca nu suporta senzatia de mancarime. De asemenea, va ocoli bluzele care sunt stranse pe gat.

Horoscop: Afla cum sa cuceresti barbatul RAC

Stie cum sa se relaxeze si de aceea niciodata nu o sa il vezi dormind pe canapea. Pentru el este sfant momentul somnului si va face totul ca sa se simta cat mai confortabil.

Ai avut probleme cu punctualitatea sa? Nu va recunoaste ca problema este la el, ci va sustine ca tu esti cel care ajunge prea devreme si, in plus, se va enerva din aceasta cauza.

Vrei sa il critici? Abtine-te pentru ca nu suporta prea bine observatiile facute. Nu face parte din categoria celor care accepta sfaturile sau sugestiile.

De asemenea, nu poate sa isi desfasoare activitatea intr-un mediu stresant si nici nu face fata cu bine situatiilor limita.

Nu suporta ca actiunile sale sa fie supravegheate de altcineva. Ii place sa fie lasat in pace cand munceste, nu sa stea cineva cu o nuia langa el.

Horoscop: Afla cum sa cuceresti femeia RAC

Ii plac filmele, insa uraste scenele de violenta, asa ca nu il invita la cinema daca stii ca urmeaza o pelicula de acest gen.

Cei care au copii se sacrifica pentru ei, insa se asteapta ca acestia sa aprecieze efortul. In caz contrar se vor mania din cauza nerecunostintei.

Adora sa faca plaja si sa stea la soare, insa ziua poate fi distrusa daca isi pierde ochelarii de soare sau cartea preferata.

Zaza va pregateste pentru maine "Ce uraste Leul si de ce nu il placi"

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#ce uraste racul, #caracteristici negative rac, #trasaturi zodia rac, #rac trasaturi negative , #zodia rac