Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Vine ziua lui? Afla ce cadouri prefera sa primeasca barbatii sagetator! (Galerie foto)

Sambata, 28 Noiembrie 2015, ora 13:39
11570 citiri
Vine ziua lui? Afla ce cadouri prefera sa primeasca barbatii sagetator! (Galerie foto)
Foto: Ziare.com

In luna Decembrie iti trebuie inspiratie nesfarsita la cadouri. De sarbatori trebuie sa te gandesti la cadouri pentru toti. Daca barbatii din viata ta sunt sagetatori, ai de doua ori mai multa treaba.

Iti oferim, in toiul pregatirilor pentru sarbatori, cateva idei perfecte pentru sagetatorul din viata ta. Surprinde-l cu un cadou pe placul lui si iti va fi foarte recunoscator pentru atentia ta la detalii.

Cum este nativul sagetator?

Nascut in ultima luna a anului, acest semn zodiacal este din cale afara de generos si prietenos. Este un spirit liber si de aceea ii plac calatoriile si libertatea. Face mult sport. Firea sa deschisa il face sa fie foarte placut si datorita acestui lucru are succes in cariera.

Este un optimist convins, iar in viata se lasa calauzit de idealurile personale. Aceste principii sunt adesea de neclintit si nu il poti influenta cu usurinta. Are un talent organizatoric dezvoltat si poate prelua cu usurinta multe responsabilitati. Vrea sa exceleze in toate activitatile pe care le fac, iar optimismul lor poate fi uneori obositor.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul SAGETATOR

Iata cinci idei de cadouri care il vor da pe spate pe sagetatorul din viata ta.

1.Agenda maro din piele cu care sa-si organizeze timpul

Nativul in sagetator este o persoana foarte organizata si, de aceea, evenimentele neprevazute, pentru care nu este pregatit, il nemultumesc profund. Il vei vedea mereu cum scrie cate ceva in agenda, poate isi noteaza o intalnire importanta sau scrie una dintre ideile sale neobisnuite.

Indiferent de profesia pe care o are, o agenda pe care se poate baza ii va fi mereu utila, conturand imaginea unui om profesionist si ordonat pe care sefii si colegii de munca se pot baza. Va fi nelipsita din intalnirile de afaceri unde se cere atentie si proactivitate.

2.Glob Pamantesc Trianon pentru planificarea calatoriilor

Globul Trianon vine dintr-o perioada in care Imperiul Francez domina marile si oceanele, perioada marilor explorarari. Mare amator de aventuri si natura, sagetatorul tau va admira globul si va visa cu ochii deschisi la viitoarele sale calatorii.

Deschisi la provocari, sagetatorii se gandesc mereu la oportunitatile pe care viata le prezinta. Acestea apar, de obicei, in cele mai neasteptate momente, poate chiar in timp ce contempla o posibila calatorie pe mapamond.

Un glob pamanesc are inainte de toate rol decorativ. Plasat pe un stand din lemn de trandafir si decorat cu o harta a lumii din secolul XVIII, globul va trona in spatiul sau personal - fie la birou, fie acasa.

3.O geanta sport ii va usura drumul la sala

Sagetatorii iubesc sportul si activitatile recreationale in aer liber. Reprezentatii acestei zodii sunt adesea caracterizati de o conditie fizica de invidiat pe care o mentin prin antrenamente constante. Ei investesc adesea in obiecte legate de acest hobby: echipament, haine sau accesorii.

O geanta sport este printre cele mai inspirate daruri pe care i le poti oferi. O va folosi frecvent, pentru echipamentul sau de la sala sau teren si iti va fi mereu recunoscator pentru ca ai luat in calcul aceasta latura a sa.

4. Setul de scris il va ajuta sa isi atinga potentialul

Barbatul sagetator crede in excelenta si apreciaza lucrurile bine facute. Isi doreste mereu sa dea tot ce are mai bun, iar aceasta trasatura se reflecta in munca pe care o depune.

Un set de scris de lux va fi cu siguranta pe placul lui. Poate chiar va scrie cu el in noua lui agenda din piele. Toate documente si mesajele pe care le va avea de redactat de acum inainte vor purta amprenta stiloului sau cu cerneala. Un efort caligrafic menit sa demonstreze aspiratia sa la excelenta.

Horoscop: Ce uraste SAGETATORUL si de ce te enerveaza

5.Setul de poker in ton cu firea sa prietenoasa

Sagetatorul este foarte prietenos din fire si se integreaza usor in orice grup. Daca iei in considerare si firea sa deschisa la provocari, vei realiza in curand ca un joc de societate este cadoul perfect pentru el.

Un set de poker este un cadou care ar multumi orice nativ. Poate provoca toate persoanele care ii trec pragul la un joc amiabil de carti, in timpul caruia va socializa din plin. Firea sa pozitiva il face un partener minunat de joaca, deoarece nu se supara daca pierde si nu are tendinta sa se laude daca castiga.

Ce nu ii va placea niciodata unui barbat Sagetator?

Fire libertina, sagetatorul nu va aprecia niciodata cadouri care il obliga sa stea intre patru pereti. Activitatile sale trebuie sa fie dinamice si sa implice si alte persoane.

1. Gandeste-te de doua ori inainte de a-i cumpara o consola video

Sa stea in fata televizorului si sa se joace singur este complet necaracteristic barbatului sagetator. Se va plictisi repede si dupa doua, trei incercari va renunta complet la cadoul tau.

2. Obiectele marunte care nu ii stimuleaza imaginatia sau atentia

Nu ii cumpara obiecte micute de decor, precum statuete, va uita sa stearga praful de pe ele! Obiectele statice cu care nu poate interactiona il plictisesc.

3. Obiecte de imbracaminte care nu il caracterizeaza

Daca te gandeai sa ii cumperi un pulover cu reni sau o cravata multicolora, tine minte ca el tinde mereu spre excelenta. Ii place sa isi aleaga singur garderoba, pentru ca stie mereu cu ce poate combina fiecare piesa. Ar putea crede ca vrei sa ii dictezi cu ce sa se imbrace si nu va aprecia deloc.

Speram ca acum ai o idee mai buna despre ce il va face fericit pe barbatul sagetator din viata ta si vei alege un cadou cu adevarat inspirat!

Materialul si imaginile produselor au fost oferite de www.my-man.ro, primul magazin dedicat cadourilor pentru barbati din Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#cadouri barbat sagetator, #caracteristici barbat sagetator , #zodia sagetator