Horoscop 2018 - Scorpion

Miercuri, 27 Decembrie 2017, ora 20:32
12574 citiri
Horoscop 2018 - Scorpion
Foto: Arhiva Ziare.com

Esti foarte hotarat in privinta a ceea ce-ti doresti si in ce directie vrei sa te indrepti in viitor. Culegi partile bune din rasturnari de situatie si chiar si din momentele mai putin placute. Esti un prieten grijuliu si acest lucru atrage binele si pentru tine.

2018 va fi un an mai linistit decat ultimii. Se anunta o perioada de relaxare si calm.

Zodiac Scorpion

Viata sentimentala va fi foarte dinamica in anul care vine. Emotiile tale ating un nivel inalt si trebuie sa le folosesti in avantajul tau. Vorbeste! Iti doresti ceva de la relatia ta. Spune atunci cand simti! Nu ar trebui sa iti fie greu, pentru ca, de obicei, esti un om foarte direct. Daca vei alege sa iti reprimi sentimentele, relatia nu va evolua intr-o directie buna.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul SCORPION

In privinta legaturilor de familie, incearca sa nu fii prea dur cu cei care gresesc, ci ajuta-i sa invete din aceste momente.

La locul de munca vei fi foarte creativ. O sa pui in practica idei la care te-ai gandit de mai mult timp, dar pe care nu apucasei sa le explorezi. Exista oameni care refuza sa isi testeze limitele. Nu fi unul dintre ei. Preia initiativa atunci cand este momentul.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia SCORPION

Vei petrece mult timp ocupandu-te de partea financiara. Nu in sensul ca vrei sa faci mai multi bani, ci ca o sa te gandesti la o investitie mai mare. Vei da mai des bani pe ceea ce te face sa te simti implinit.

Inceputul anului vine cu o stare de bine si in privinta sanatatii. O sa te simti mult mai bine decat la sfarsitul lui 2017. Ai tendinta de a exagera cu activitatea fizica. Nici prea mult nu este bine, pentru ca iti vei suprasolicita corpul. Energia psihica ramane la un nivel inalt pe tot parcursul anului. Continua sau incepe sa incluzi in dieta ta cat mai multe alimente naturale.

Horoscop: Ce uraste SCORPIONUL si de ce te enerveaza

Per total, nu iti ignora dorintele. Daca o vei face, anul 2018 va fi unul plictisitor. Daca iti vei da frau liber dorintelor, se anunta multe artificii.

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#scorpion horoscop 2018, #zodie scorpion horoscop 2018, #horoscop 2018 , #zodia scorpion