Horoscop: Cum sa cuceresti femeia SCORPION

Joi, 08 Martie 2012, ora 10:58
29615 citiri
Horoscop: Cum sa cuceresti femeia SCORPION
Foto: Ziare.com

Semnul zodiacal al femeilor scorpion le influenteaza enorm de mult viata, iar cei ce doresc sa le cucereasca trebuie sa cunoasca foarte bine caracteristicile lor.

Fiind pus la punct cu trasaturile lor stii exact ceea ce trebuie pentru a le aborda intr-un mod adecvat, arata eHow.

Nu incerca sa primesti foarte multe informatii de la femeia scorpion pentru ca aceasta este secretoasa si uraste presiunea. Daca nu vei face asa, risti sa o indepartezi. Nu o chestiona in legatura cu ceea ce face sau despre trecutul sau. Las-o sa se deschida singura in fata ta.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia BALANTA

Fii increzator. Scorpionul este un semn zodiacal puternic si exact asta cauta la partenerul sau. Ca sa ai sanse la ea trebuie sa fii sigur pe tine si sa fii pe cont propriu. Daca nu esti hotarat asupra ceea ce faci, ia-ti gandul de la ea.

Infrumuseteaza-ti viata atunci cand ii spui detalii despre persoana ta, insa nu exagera, adica fara minciuni. Doar fa ca totul sa sune mai interesant.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia FECIOARA

Invata sa ii citesti limbajul corpului. Atrage-i atentia prin sarutari pasionale si atingeri usoare. Cand vine vorba despre viata sexuala angajeaza-te deplin si demonstreaza-i ca esti pasional. Trebuie sa ai un mare apetit sexual si arata-i cat de mult o vrei.

Sa nu ii dezvalui toate secretele tale. Femeii scorpion ii plac barbatii misteriosi. In timp ce trebuie sa fii sincer cu ea, nu iti pune sufletul si viata la picioarele sale.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#femeia scorpion, #cucerire femeia scorpion, #relatii femeie scorpion , #zodia scorpion