Zodiac Scorpion

Marti, 05 Ianuarie 2010, ora 05:02

   

Zodiac Scorpion
Scorpionul este un semn de apa, influentat de Marte si Pluto, al carui metal reprezentativ este otelul. Piatra reprezentativa este opalul, iar culorile ce ii definesc pe scorpioni sunt auriu si mov.

Sunt oameni inventivi, posesivi, concentrati si determinati. Scorpionii sunt considerati a fi foarte vicleni si, uneori, razbunatori.

Soarele se afla in Scorpion in jur de 23 octombrie si pana pe 21 noiembrie. Aceste persoane sunt cunoscute pentru determinarea lor, se implica total in ceea ce fac, chiar daca nu este o sarcina usoara.

Mai simplu, scorpionii nu se dau batuti nicioadata si nu se dau in spate nici macar atunci cand vine vorba sa faca treburi murdare. Nu sunt catusi de putin intimidati de cineva sau ceva si pentru ei confruntarile directe nu sunt deloc o problema.

In timp ce alti scorpioni cauta securitate si confort in lucruri materiale, cei cu Luna in acest semn zodiacal cauta intensitatea emotionala. Unii chiar au parte de o multime de suisuri si coborasuri in viata, insa nu se dau batuti si razbat.

Aceste persoane se tem insa de tradare. Ei cauta angajamentul si simt nevoia ca partenerul lor sa renunte la ceva pentru ei, ajungand chiar sa supuna persoanele pe care le iubesc la diferite teste pentru a le verifica loialitatea. Cu toate acestea, in momentul in care se conving de ceva, scorpionii sunt loiali si protectori cu cei din jur.

Chiar si vietile scorpionilor timizi sunt construite pe baza de emotii, dar pe care le stapanesc foarte bine.

Influenta Lunii ii face pe scorpioni sa fie inteligenti si, uneori, vicleni, folosindu-si la maximum puterile pentru a intimida.

Atunci cand Mercur este in Scorpion face ca nativii sa fie inzestrati cu abilitati de observare ca ale unei camere video, care retine orice detaliu si "vede si stie" tot. Aceste persoane detesta superficialitatea si se pot enerva usor pe alte persoane care nu fac ce trebuie.

Sunt pasionati de discursul lor, le place sa ofere sfaturi si chiar sa tina unele cursuri, pentru a-i invata pe cei din jur ceea ce stiu ei.

Scorpionii sunt in mod natural suspiciosi si sunt primii care se asteapta la intentii rele din partea celor din jur.

Persoanele aflate sub Venus in Scorpion sunt complet atente la partenerii lor si isi vor focaliza intreaga atentie asupra acestora.

Scorpioni celebri: Katy Perry, Julia Roberts, Bill Gates, Winona Ryder, Ethan Hawke, Leonardo Di Caprio, Whoopi Goldberg, Danny DeVito, Simona Patruleasa, Corina Chiriac, Giulia Anghelescu, Tudor Sisu, Dana Nalbaru, Gabriel Cotabita.

Zodiac realizat de Zaza
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 59973 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
lhogea
rank 1
De viitor!
Daca iubesti cartile, aceasta oferta este pentru tine!
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi, intr-un proiect ce vizeaza piata internationala de carte electronica.
Ai nevoie de calculator, internet, rabdare si perseverenta.
Asiguram instruire gratuita si contract de comison.
Pentru mai multe informatii trimite textul "proiect“ la adresa: lhogea@yahoo.com
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor