Horoscop 2018 - Taur

Joi, 21 Decembrie 2017, ora 10:48
14136 citiri
Horoscop 2018 - Taur
Foto: Arhiva Ziare.com

In plan amoros primele luni vor fi perfecte pentru schimbari, dar si stabilizare. Descoperi sau redescoperi avantajele vietii in doi, dupa ce o perioada ai fost mai mult pe cont propriu, dar nu neaparat singur. Romantismul va straluci in primele zece luni datorita lui Jupiter.

Gandurile de casatorie sunt mai pronuntate in primele zece luni, tot datorita lui Jupiter. Urmeaza momente bune, pentru ca intelegi ca este important sa fii iubit pentru cine esti, nu pentru ceea ce esti dispus sa faci.

Zodiac Taur

Esti un semn preocupat si de partea materiala, in sensul de siguranta. Esti genul care mereu se intreaba "Cand ma pot bucura de roadele muncii mele?". Inspre sfarsitul anului vei ajunge sa intelegi mult mai bine situatia ta financiara si sa iei decizii bune in acest sens, pentru ca respecti planurile asa cum le-ai facut de la inceput.

Dar sa nu te grabesti, pentru ca mare parte din ceea ce faci la sfarsitul lui 2018 o sa se concretizeze in 2019.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia TAUR

Nu va fi un an important din punct de vedere al carierei. Urmeaza schimbari, dar nu care sa iti modifice cu totul viata.

In schimb, vei calatori mai mult in interes profesional si iti vei dezvolta anumite abilitati. Uranus te va ajuta sa privesti altfel munca in echipa si sa dai o sansa oamenilor cu care ai refuzat sa colaborezi pana acum.

Tot Uranus adauga mai multa inovatie, mai multe abordari antreprenoriale, mai multa competitivitate, dar si mai multa rezistenta.

Horoscop: Ce uraste TAURUL si de ce te enerveaza

Acelasi astru va aduce schimbari bruste in privinta dispozitiei. Primele patru luni ale lui 2018 vin cu mistere spirituale, atitudini contradictorii si chiar ceva secrete care trebuie sa iasa la suprafata.

Vor fi perioade in care sanatatea iti va permite sa muncesti ca un buldozer, dar si momente in care vei claca, pentru ca inca nu ti-ai invatat limitele.

Asculta-ti corpul si ofera-i pauze atunci cand da semne de epuizare.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul TAUR

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#horoscop taur 2017, #horoscop 2017, #horoscop taur , #zodia taur