Zodiac Taur

Duminica, 03 Ianuarie 2010, ora 03:02
66821 citiri
Zodiac Taur
Foto:Ziare.com

Taurul este un element de pamant, care se simte cel mai bine si se poate desfasura in voie primavara. Metalul reprezentativ este curprul, in timp ce smaraldul este piatra ce il defineste. Combinatiile de verde sunt cele care il prind cel mai bine pe taur.

Inca din antichitate taurul a fost un semn al puterii, tenacitatii si virilitatii. Daca il vei lasa sa isi vada de treaba, taurul nu va avea niciun fel de problema cu cei din jur, insa atunci cand cineva ii strica rutina, ataca imediat fara sa se gandeasca la nimic.

Daca ceva ii deranjeaza foarte mult pe tauri este sa fie scosi din mediul lor, ei dorind sa aiba o stabilitate si sa fie siguri de pamantul pe care calca. Mai exact, acestia prefera sa aiba o casa a lor, un loc de pamant, o masina sau un simplu telefon, doar sa fie siguri ca sunt ale lor si ca nu trebuie sa dea nimanui socoteala pentru acestea.

Cu toate acestea, persoanele nascute sub acest semn pot fi senzuale si indulgente.

Taurii stiu sa se bucure de micile placeri ale vietii, adora gustul alimentelor, iubesc o patura confortabila, un acvariu colorat si mirosul florilor de primavara. Cu alte cuvinte, taurul poate fi precum un copil, insa in momentul in care este "calcat pe coada" uita de tot de diplomatie.

Atunci cand nativii in Taur se pun la munca, muncesc din greu. Sa nu ii deranjeze nimeni si sa nu ii scoata din ritm, ca altfel risca sa nu se mai poata concentra. Si securitatea este extrem de importata pentru tauri.

Nativii cu Luna in Taur intampina unele probleme in relatiile personale deoarece nu pot recunoaste cu usurinta nevoia celor din jur de schimbare, de maturizare. Acestia sunt foarte romantici, sentimentele lor sunt puternice, profunde si de neclintit.

Deoarece taurul este un semn de pamant, plasarea Lunii in aceasta zodie sugereaza capacitatea de a se proteja pe ei insisi si de a-si proteja propriile interese.

Soarele se afla in Taur de pe 20 aprilie pana pe 20 mai.

Tauri celebri: Cher, George Clooney, Carmen Electra, Jessica Alba, Penelope Cruz, Chris Brown, Robert Pattinson, Alex Velea, Anda Adam, Laurentiu Duta, Adriana Trandafir, Anca Turcasiu, Oana Sarbu.

Zodiac realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#zodiac taur, #zodii, #zodiac, #astrologie , #zodia taur
Comentarii
Poza bubu69
bubu69
rank 1
Carmen electra e Berbec