Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul VARSATOR

Joi, 15 Martie 2012, ora 12:55
30354 citiri
Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul VARSATOR
Foto: Ziare.com

Cand vine vorba despre intalniri este bine sa iei in considerare compatibilitatea astrologica pentru ca te poate ajuta sa iti intelegi partenerul. In continuare afla mai multe despre barbatul varsator.

Este un partener de incredere, un om pe care te poti baza la nevoie, arata eHow.

Varsatorii sunt de obicei lipsiti de griji si nu reactioneaza prea repede la ceea ce se intampla in jurul lor, asa ca nu te astepta sa faca primul pas. Tu trebuie sa fii deschisa catre idei noi pentru ca varsatorii se apropie de persoane cu viziuni similare.

Nu te grabi sa impingi relatia catre nivelul urmator pentru ca barbatul nascut in aceasta zodie vrea sa ia totul pas cu pas si sa se bucure de tot ceea ce li se intampla.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul CAPRICORN

Ia deciziile bazandu-te pe logica, nu pe emotii pentru ca ei tind sa creada mai degraba in logica decat in ceea ce le spune inima.

Vei fi o partenera ideala daca imbratisezi idei similare cu ale sale.

Fii rabdatoare. Atunci cand apare un conflict, lasa-l un timp sa analizeze totul si apoi orice isi va gasi solutia. Nu cauta un raspuns imediat pentru ca varsatorul este manios si poate spune lucruri pe care ajunge sa le regrete mai tarziu. Lasa-i timp sa se calmeze.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul SAGETATOR

Varsatorii sunt onesti si asteapta acelasi lucru in schimb. Daca ii oferi acest lucru, ai mari sanse sa isi deschida sufletul in fata ta si sa iti marturiseasca emotiile.

Fii relaxata. Acesti barbati nu sunt romantici, asa ca arata-i ca il apreciezi prin faptul ca petreceti timp de calitate impreuna, nu prin cadouri scumpe.

In dormitor este tipul de iubit creativ, inventic si foarte deschis, asa ca permite-i sa se abata putin de la rutina. Fii indulgenta cu dorinta sa de a experimenta lucruri noi.

Nu te gandi doar la o aventura cu barbatul varsator pentru ca el nu apreciaza aceste mici escapade. Ii place sa fie implicat emotional.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#cucerire barbat varsator, #relatii barbat varsator, #caracteristici barbat varsator , #zodia varsator