Ziare.com

Am intrat in Anul Calului in zodiacul chinezesc: 2014, marcat de conflicte si dezastre

Luni, 03 Februarie 2014, ora 14:30

   

Am intrat in Anul Calului in zodiacul chinezesc: 2014, marcat de conflicte si dezastre
Conform zodiacului chinezesc anul 2014 este Anul Calului, incepand cu 1 februarie. Calul face parte dintr-un ciclu al animalelor ce se intinde pe 12 ani. Anul Calului va fi unul plin de conflicte, pretul imobiliarelor va scadea, iar "energiile de foc vor fi puternice".

Ciclurile zodiacului chinezesc interactioneaza cu cele cinci elemente: lemnul, metalul, focul, apa si pamantul, scrie The Independent.

Anul 2014 este Anul Calului de lemn, care preia stafeta de la Anul Sarpelui de apa. Acest an va fi unul plin de conflicte, potrivit astrologilor, care vad lemnul si furnizarea de combustibil ca niste semne ale calului.

Ultima parte a Anului Calului este marcat de "focul ying", care are potentialul aprinderii unor conflicte foarte mari. "Venirea Anului Calului este, de asemenea, si anul 'lemnului yang', cand oamenii vor tine la principiile lor si vor fi fermi.

Este greu sa negociezi sau sa faci un compromis, deoarece exista mai multe tendinte ca oamenii sa lupte pentru idealurile lor", a spus specialistul in tehnica Feng shui, Raymond Lo.

In Anul Calului vor merge afacerile care implica lemnul sau focul, conform expertului canadian Paul Ng. Acestea includ firmele de cherestea, agricultura sau media. Companiile imobiliare nu vor merge bine, calul va galopa, fiind un semn al scaderii preturilor imobiliarelor in primele sase luni ale anului.

Cu toate acestea, sustinut de elementul de foc, aceste preturi isi vor reveni in a doua parte a anului. Metalele si apa vor avea de suferit: acest lucru va afecta mineritul si metalele pretioase, precum si pescuitul. Afacerile financiare au un potential instabil.

Tarile din emisfera sudica, precum Australia si cele din America de Sud, se pot confrunta cu mari probleme legate de eruptiile vulcanilor, deoarece "energiile de foc vor fi puternice", conform astrologului chinez Lok Tin.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7342 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Traiasca poporu chinez frate cu poporu roman !

Toarasi, io vam spus din timp ca ie pericol mare, si ca numai chinejii nemai poate scoate dinca catun care nea bagat socetatea malagambista multdealatu dezvoltata !

SA TRAITI !

 

O sa le exportam multa carne de cal

Si greieri pentru aperitiv.

Nu te supara amice ,

dar noi suntem deja de doi ani in anii cailor si inca de cei verzi pe pereti ! Dovada ? Dezastrul numit USL care ne guverneaza , iar de conflicte nu cred ca mai e cazul sa adaug ceva . Ar fi redundant .

 

Romania a intrat cu primul chinez Ponta in Anul Pisicului.

Mai avem pana la Cal.
Nici macar la o martzoagä sa nu va ganditi.

 

Poporul frate chinez are linie ferata, nu si calatori

Si accidente, cit cuprinde.

Anul Calului ne va aduce in galop trenul de mare viteza din China

Sa traiasca Anul Calului si sa ne aduca in galop trenul de mare viteza si o cale ferata din China! Ca doar sunt fratii nostri de dincolo de Rusia!

 

Cică vor merge bine afacerile cu lemn sau foc

S-o intoarce anul lui Kerestoi ottilo?!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor