2013, anul Sarpelui de Apa - previziuni surprinzatoare pentru nativii zodiei

Joi, 27 Decembrie 2012, ora 20:56
27798 citiri
2013, anul Sarpelui de Apa - previziuni surprinzatoare pentru nativii zodiei
Foto: Rozali

Pe 10 februarie 2013, zodiacul chinezesc intra in anul Sarpelui. In materialul urmator vom afla ce este caracteristic pentru cei nascuti sub acest semn zodiacal si ce fel de sarpe sunt ei, in conformitate cu zodiacul chinezesc. Cei nascuti in 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013 trebuie sa ramana pe receptie.

Sarpele, ca imagine mitologica

Sarpele este prezentat ca o figura foarte puternica si importanta in aproape toate mitologiile si religiile lumii. In multe culturi este vazut ca un gardian al lumii subpamantene, iar in altele ca o legatura intre lumea de jos si cea de sus.

Faptul ca isi schimba pielea a dat ocazia oamenilor sa vorbeasca despre sarpe ca fiind o vietate nemuritoare, scrie Rozali.

Afla ce zodie esti in Zodiacul Chinezesc!

In unele mitologii, sarpele este privit ca un gardian al marilor, raurilor, lacurilor. In cultura chineza, figura sa este extrem de apreciata si respectata, datorita intelepciunii si inteligentei pe care o aduce sarpele. In afara de asta, dintre toate semnele zodiacului chinezesc, cel al Sarpelui seamana cel mai mult cu al Dragonului, simbolul mitologic al Chinei.

Cum sunt cei nascuti sub semnul sarpelui

Nativii acestei zodii poarta o parte din trasaturile de caracter ale sarpelui. Sunt firi calme si echilibrate. Trebuie sa-i "calci rau pe coada" pentru a reactiona aspru si a te "musca".

Isi exprima cu greu emotiile si, frecvent, sunt perceputi ca fiind caractere misterioase. Reprezentantii acestei zodii sunt carismatici, eleganti si stilati.

Sunt recunoscuti pentru ambitia lor: cand sarpele isi fixeaza o tinta, aceasta este urmarita pana la final. Acesta este unul dintre motivele pentru care serpii au succes in cariera si in afaceri.

Sarpele este inteligent, mandru si calculat, evita riscurile si tine la bunastarea sa materiala, pentru care munceste din greu.

Trasaturile negative ale celor nascuti sub semnul Sarpelui sunt suspiciunea, viclenia si pasiunea pentru materialism.

Sarpele in zodiacul chinezesc - semne distincte

Ca si celelalte semne din zodiacul chinezesc, si Sarpele are, de asemenea, semne diferite, care se transforma de-a lungul anilor.

2013 va fi anul Sarpelui de Apa. Reprezentantii acestui semn zodiacal sunt oameni influenti, care reusesc in afaceri si cariera. Decisivi, motivati pentru victorie, lucreaza usor cu oamenii, fiind doriti ca parteneri de afaceri.

In ciuda dorintei de prosperitate profesionala, Sarpele de Apa reuseste sa mentina un echilibru intre cariera si familie, fiind foarte atasat de rude.

Pe langa Sarpele de Apa, zodiacul chinezesc aminteste de Sarpele de Lemn, de Foc, de Pamant si de Metal.

Oameni celebri nascuti sub semnul Sarpelui: Audrey Hepburn, Grace Kelly, Jacqueline Kennedy, Oprah Winfrey, Sarah Jessica Parker, Liv Tyler si Regina Elisabeta I.

Anul Sarpelui pentru alte semne zodiacale

In 2013, cautati-va linistea si nu luati hotarari devisive. In cariera veti avea multe succese, deoarece acesta este obiectivul pe care sarpele continua sa-l urmareasca continuu.

Orice modificari ar aparea, atat in cariera cat si acasa, nu va faceti griji. Acest semn este recunoscut pentru capacitatea sa de a se adapta la orice situatie. Se intrevede un an favorabil si armonios.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#2013 anul sarpelui, #zodiac chinezesc sarpe, #sarpe de apa zodie, #horoscop 2013, #horoscop zodii , #zodii