Ce parfum ti se potriveste in functie de zodie

Sambata, 26 Septembrie 2015, ora 12:56
13447 citiri
Ce parfum ti se potriveste in functie de zodie
Foto: Pexels/Kaboompics

Toti vrem sa lasam o impresie buna oriunde am merge. Fiecare are cate un as in maneca, ceva care il diferentiaza de restul. Un mod prin care poti sa faci oamenii sa te placa inca de la prima vedere este sa emani un miros placut, dar care sa te diferentieze.

Astrele ne ajuta si in acest sens, asa ca haideti sa vedem ce parfum ni se potriveste in functie de zodie.

Berbec

Vrei sa te faci remarcat oriunde mergi, asa ca parfumul care ti se potriveste este cu siguranta unul cu un miros puternic, usor de recunoscut de catre altii. Fie ca este un dulce sau nu, important este sa ramana impregnat in memorie.

Taur

Ai o afinitate pentru lucrurile scumpe, asa ca orice parfum de firma este potrivit pentru tine. Tine cont doar de parerea ta in momentul in care iti alegi parfumul si acest lucru iti va da un plus de siguranta in societate.

Gemeni

Ai nevoie de un parfum fin, un parfum care sa te caracterizeze. Nu esti adeptul parfumurilor tari, ci chiar dimpotriva. Finetea ta s-ar putea traduce intr-un parfum cu miros light asemeni florilor de primavara.

Rac

Preferi parfumurile care sa nu iasa prea tare in evidenta intr-o multime. Este o alegere buna caci, oricum, cine iti va remarca mirosul inseamna ca te-a studiat cu atentie, asa ca merita sa ii acorzi o sansa.

Leu

Indiferent de sex, Leul adora parfumurile barbatesti. Daca esti femeie, nu poti face o asemenea alegere, dar poti folosi un parfum care sa denote forta si masculinitate controlata, asa ca alege unul care sa iti satisfaca aceste cerinte.

Fecioara

Fecioara este o fiinta rafinata si calculata si indiferent de parfumul pe care il va folosi va alege mereu sa nu abuzeze de acesta. Indiferent de produsul ales, acesta va fi folosit in cantitati mici, atat cat sa lase un iz placut in urma sa.

Balanta

Parfumul Balantei va fi cu siguranta unul fin, care va spori nota de mister cu care ii place sa se inconjoare. Balanta nu foloseste parfumuri scumpe, dar le alege de fiecare data cu grija, deoarece doreste sa aiba un miros aparte.

Scorpion

Dupa cum ii spune si numele zodiei, Scorpionul va alege mereu un parfum intepator. Vrea sa se faca remarcat intr-o multime sau chiar pe strada, de aceea vei simti un miros puternic cand un Scorpion va trece pe langa tine.

Ce nu stiai despre parfum

Sagetator

Sagetatorului i se potriveste un parfum unicat, un parfum creat special pentru el. Nu este exclus ca un Sagetator sa foloseasca doua parfumuri in acelasi timp, de obicei unul dulce si unul light, care sa ii ofere acea doza de originalitate cu care este obisnuit.

Capricorn

Indiferent de tipul de parfum pe care va alege sa il foloseasca, un Capricorn va dori mereu doar ce este mai bun. In ceea ce priveste parfumurile, va alege mereu ceea ce este mai scump si brandurile cu cea mai mare notorietate.

Varsator

Varsatorul va prefera mereu mirosurile care sa nu iasa foarte tare in evidenta. Ii place sa schimbe des parfumurile, dar toate sunt discrete si cu mirosuri placute.

Iulia Preda, parfumier cu diploma, despre aroma fiecarei tari: Parfumul tradeaza inclusiv educatia Interviu

Pesti

Parfumurile dulci sunt preferatele zodiei Pesti. Nativul le poate schimba chiar si zilnic, din dorinta de a incerca mereu ceva nou. Nu cheltuie foarte multi bani pe parfumuri, dar are grija atunci cand le alege.

YVE.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#parfum zodie, #alegere parfum zodie, #parfum functie zodie , #zodii