Cele mai atragatoare zodii

Miercuri, 21 Octombrie 2015, ora 09:16
14515 citiri
Cele mai atragatoare zodii
Foto: Ziare.com

O femeie trebuie sa fie puternica si sa faca fata tuturor greutatilor la care ne supune viata zi de zi, dar in acelasi timp sa emane si senzualitate, feminitate si mai ales sex-appeal.

Ei bine, sunt cateva zodii, mai exact cinci, care nu depun niciun fel de efort cand vine vorba de cat de atragatoare sunt si le iese totul de minune.

Haideti sa studiem horoscopul si sa vedem impreuna care sunt cele mai atragatoare femei in functie de zodie.

Ce il atrage pe un barbat la o femeie, in functie de zodia lui

1. Balanta

Avand in vedere ca acest semn zodiacal este guvernat in totalitate de Venus, putem intelege de ce se afla pe primul loc in acest top. O Balanta va pune mare accent pe atuurile sale fizice si este constienta de ceea ce poate. Este o fire feminina si senzuala, astfel incat barbatul dorit ii va cadea mereu in plasa, indiferent de cat de tare s-ar impotrivi.

Chiar daca este o persoana usor naiva si visatoare, Balanta reuseste sa se faca placuta prin modul in care trateaza si prin grija ce o poarta fiecarei persoane din jurul ei. In plus stie sa se faca indispensabila.

2. Capricorn

Femeia Capricorn este o fire puternica, ce cucereste totul fara ajutorul vreunui barbat si fara a face compromisuri. Lupta pentru ceea ce isi doreste si chiar munceste cot la cot cu cei mai puternici barbati, pentru a atinge succesul. Atrage parteneri de aceeasi teapa, parteneri care se simt provocati si ajung sa se indragosteasca iremediabil.

Misterul ce o inconjoara ii da un plus personalitatii sale, lucru apreciat de cei mai multi dintre "masculi".

3. Taur

Aceasta nativa se pricepe extraordinar de bine la cuvinte si ii face pe degete pe cei ce nu o cred in stare de absolut nimic. Se incapataneaza si-l va cuceri pe cel mai mare burlac din incapere doar pentru a-si hrani orgoliul propriu si mandria.

Este de regula o femeie frumoasa, uneori corpolenta, dar care se bucura atat de tare de corpul ei, incat ii face pe barbati se uite de masuratorile "ideale" impuse de societatea in care traim. Adora flirtul si face acest lucru chiar daca este intr-o relatie stabila.

Vezi ce personalitate ai in functie de zodie

4. Varsator

Este de ajuns doar o singura privire pentru a te simti total atras de o femeie Varsator. Emana energie, buna dispozitie si o vibratie pozitiva, astfel iti va fi de-a dreptul imposibil sa-i rezisti, indiferent ce va dori de la tine si ce iti va cere.

De multe ori nu este constienta de ceea ce are in dotare, dar cand realizeaza, isi va "lustrui" armele in cel mai bun si rapid mod posibil.

5. Fecioara

Si am ajuns la ultima zodie, Fecioara. Iti este de-a dreptul imposibil sa nu o remarci dintre 10-15 femei. Are o imaginatie extraordinara si o putere de a te scoate din cotidian, mai mult decat ai fi gandit vreodata.

Este o femeie naturala, suava, dulce si inocenta am putea spune, insa tocmai acestea o fac atat de deosebita, de atragatoare si aleasa chiar si barbatii maturi. Cunoaste diferite moduri de a se face placuta, iubita si este atat de deschisa incat nu-ti va fi teama vreodata sa abordezi orice tip de subiect.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#zodii atragatoare, #top zodii atragatoare, #femei atragatoare zodii , #zodii