Cele mai bune sotii in functie de zodie

Sambata, 11 Iulie 2015, ora 12:40
10731 citiri
Cele mai bune sotii in functie de zodie
Foto: Ziare.com

Definitia traditionala a unei sotii ar fi aceea de femeie a carei ocupatie principala este gestionarea treburilor casnice, precum ingrijirea si educarea copiilor, gatitul, cumparaturile, curatenia si intretinerea caminului in general.

Multi spun ca este cea mai buna sotie aceea care tine casa in picioare si care mai are si un job, pe langa toate acestea.

Asa ca, hai sa vedem, ce parere au astrele, care ar fi cele mai bune sotii in functie de zodie.

1. Gemeni

Cu siguranta vei fi una dintre cele mai bune sotii datorita firii sociabile si deschise. Nu iti doresti certuri in familie si de cele mai multe ori vei evita discutiile in contradictoriu.

Vrei sa-i oferi partenerului stabilitatea necesara pentru a avea o casnicie fericita si trainica si din acest motiv iti place sa-l surprinzi cu diverse lucruri mici, romantice, dar nu foarte dese, pentru a le face speciale.

Ai grija, insa, ca uneori nevoia de diversificare poate sta in calea aptitudinilor emotionale.

Cei mai buni prieteni in functie de zodie

2. Rac

In mod sigur, primesti titlul de cea mai buna mama si sotie. Ai innascuta tendinta de a te ingriji de altii si de a-i face fericiti. Vei avea o casnicie pe termen lung sau pentru toata viata, deoarece aceasta uniune este sfanta pentru tine. Nu exista jumatati de masura, iar cand pornesti pe acest drum te implici 100%.

3. Sagetator

In mod sigur vei fi o sotie buna, insa nu perfecta din cauza ca nu suporti rutina. Fugi de activitatile repetitive si astfel pastrezi flacara aprinsa in relatia sentimentala, lucru ce te ajuta foarte mult, deoarece partenerul va sti la ce sa recurga in momentul in care va avea nevoie de o camasa calcata sau o mancare calda.

Oferi si astepti libertate in relatie, esti deschisa spre noutate si din aceasta cauza copiii vor intarzia sa apara, deoarece viata actuala iti place mult prea mult.

4. Varsator

Nu-ti plac discutiile in contradictoriu, tipetele si certurile. Vrei ca mai mereu partenerul sa-ti zambeasca si sa te binedispuna. De multe ori te va gasi dansand prin casa si dand cu matura sau gatind.

Esti o persoana matura si devotata. Odata ce sentimentele se asaza la locul lor, iti vei face partenerul multumit si fericit pentru o avea o casnicie mai mult decat perfecta.

Zodii care au cele mai mari sanse sa se casatoreasca in 2015

5. Pesti

Esti o sotie buna din cauza unei trasaturi specifice, si anume aceea de a fi sensibila si de a fi visatoare in legatura cu orice va inconjoara.

Astepti ca totul sa decurga de la sine sau ca partenerul sa faca tot ce este necesar pentru a-ti oferi o stabilitate psihica si emotionala. Din partea ta va avea parte de toata dragostea si sprijinul din lume.

YVE.ro

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#sotii bune zodie, #sotii zodii, #zodie sotie , #zodii