Cinci zodii obsedate de cumparaturi

Miercuri, 08 Aprilie 2015, ora 13:15
5357 citiri
Cinci zodii obsedate de cumparaturi

Fie ca mergem la cumparaturi cu scopul de a ne relaxa sau pentru ca e nevoie de unele lucruri casnice, noua, oamenilor ne place sa achizitionam lucruri de care nu avem nevoie. Mai ales in perioada reducerilor cumparam in cantitati industriale chiar si mancare care stim ca ne face rau.

Pentru e evita astfel de incidente, cel mai bine este sa ne facem o lista cu lucrurile necesare de cumparat. Cand vine vorba de haine, insa, nici o lista nu ne poate opri din a cumpara ce ne place, adica tot. Nu numai femeile exagereaza cand vine vorba de cumparaturi, ci si barbatilor le place sa mai arunce cate un ochi prin raionul de haine.

Scorpion

Scorpionii se afla pe locul unu in topul obsedatilor de cumparaturi. Au un intreg ritual de facut shopping. Cand trebuie sa isi cumpere un articol vestimentar, oricat de neinsemnat trebuie sa il analizeze la sange. Intai observa, apoi ating materialul, miros, intorc haina pe cealalta parte, se uita la cusaturi. Sfarsesc prin a nu cumpara nimic si enerveaza pana si vanzatorii din magazin.

Gemeni

Gemenii adora sa iasa la cumparaturi chiar daca uneori nu cumpara nimic. Intra in tot felul de magazine si le place sa observe tesaturile colorate. Nu isi planifica zilele de cumparaturi, pur si simplu intra unde le place si acolo se ciocnesc din intamplare cu cativa prieteni, in cautare de comori si ei. Le place sa ia la rand fiecare magazin si nu evita second-hand-urile. Sunt zile in care se intorc acasa cu plase intregi de haine. Uneori isi cumpara haine doar pentru ca sunt ieftine si constata ca nu mai au loc in dulap.

Pesti

Stilul nonconformist al Pestilor cere organizarea garderobei destul de des. Ies singuri la cumparaturi pentru ca stiu ca nimeni nu ar putea tine pasul cu ei. Cand isi cumpara o haina o returneaza apoi o cumpara din nou. Nu sunt siguri atunci cand isi cumpara ceva si nu le este rusine sa ceara parerea oamenilor din magazin. Motto-ul Pestilor este ca atunci cand se abtin de la cumpararea unei bluze, altele zece mai frumoase ii asteapta.

Taur

Taurii isi planifica de acasa tinutele, iar la shopping stiu deja ce vor sa isi cumpere. Totusi, dureaza mult pana sa isi aleaga materialul sau firma potrivita. Nu sunt zgarciti cand vine vorba de haine si apreciaza calitatea. Barbatii Taur nu ies prea des la cumparaturi, dar le plac hainele. Iar atunci cand isi cumpara articole vestimentare isi umplu dulapul pe o perioada de timp.

Rac

Racilor le place sa aiba tinute pentru orice ocazie, iar atunci cand nu au isi cumpara. De cele mai multe ori fac abstractie de la regula si se aventureaza in magazine de antichitati de unde pleaca cu inima franta. Le place sa cumpere haine pentru prieteni, iar daca se intampla sa nu fie pe gustul lor, tot le gasesc o intrebuintare. Racii cumpara lucruri pentru viitor, cum ar fi paturi groase pentru iarna, chiar daca vor uita oricum de ele.

Revista YVE

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#zodii obsedate de cumparaturi, #horoscop cumparaturi, #zodii cumparaturi , #zodii