Defecte si calitati pentru fiecare zodie

Joi, 07 Mai 2015, ora 12:10
9940 citiri
Defecte si calitati pentru fiecare zodie
Foto: Ziare.com

Personalitatea este compusa din calitati si defecte ce sunt percepute ca si caracter sau doar ca si comportament. Intelegerea personalitatii noastre ne ajuta sa ne descoperim scopul in viata, sa aducem la suprafata dorintele nespuse si, de asemeni, sa invatam despre slabiciunile si fortele proprii.

In cele ce urmeaza, am descoperit, trasaturile de personalitate pentru fiecare zodie in parte. Aceasta descriere fiind bazata pe semnele solare, in principal.

Berbec

Sunteti reprezentat prin verva si energie si functionati pe principiul "Eu primul". Sunteti competitiv si aveti dorinta de a fi la conducerea lumii. Aspectul egoist se regaseste adesea, insa il puteti controla. Sunteti si familist convins, iubitor si responsabil.

Taur

Dintre cele 12 semne zodiacale, taurul este cel care simte nevoia, cu ardoare de a da ordine, de securitate si stabilitate. Sunteti o persoana rabdatoare, dar atata timp cat stiti ca la final lucrurile va vor aduce o stabilitate financiara si emotionala. Sunteti uneori prea incet, va sperie schimbarile, dar sunteti si pasionant si puneti suflet in ceea ce faceti.

Gemeni

Sunteti obiectiv si transformati locul de munca in prima dumneavoastra casa. Urati ideea de stabilitate si gandul formarii unei familii este departe de voi. Va plictisiti repede si cautati mereu noi metode de a va distra, chiar daca asta inseamna sa raniti persoanele din jur. Sunteti superficial in relatiile amoroase.

Vezi ce personalitate ai in functie de zodie

Rac

Sunteti defensivi si adesea va veti proteja agresiv impotriva unor traume emotionale. Sunteti perseverent insa va lipseste increderea in oameni. Sunteti mult prea protectiv, dar si senzuali si maleabili, acest lucru facandu-va un partener bun.

Leu

Doriti sa fiti mereu in centrul atentiei, fiind guvernat de Soare. Nu acceptati ideea de a primi ordine si-i vedeti pe ceilalti ca pe niste sclavi. Sunteti un bun organizator insa nu incurajati prea mult si nici nu faceti complimente gratuite. Sunteti generosi si afectivi si doar intr-o relatie va aratati latura senzitiva.

Fecioara

Sunteti politicos si responsabil, desi nu sunteti chiar atat de bine organizat, dar subalternii va asculta si va inteleg. Sunteti un prieten bun si devotat insa am putea spune ca defectele dumneavoastra ar fi excesul de critica si de judecata (mai ales asupra partenerului), de care dati dovada.

Cinci zodii obsedate de curatenie

Balanta

Sunteti lenes. Va place ca mereu sa dormiti si sa gasiti noi metode de a va relaxa. Totusi, sunteti o persoana romantica si adorati relatiile de durata; dar mereu veti avea senzatia ca sunteti incomplet si ca v-ati sacrificat de prea multe ori.

Scorpion

Sunteti o fire puternica si viguroasa. Sunteti o sursa de energie pentru cei din jur si, pe deasupra, sunteti si responsabil. Insa, deseori agresiv in limbaj si aveti o latura distructiva, mai ales in relatiile amoroase.

Sagetator

Primul lucru pe care il puteti observa la un Sagetator este sinceritatea si simtul practic. Sunteti politicos si diplomat, dar si extrem de sincer uneori. Treceti mult prea repede de la o stare la alta, iar partenerul nu mai stie ce sa creada. Sunteti extrem de posesiv.

Capricorn

Intotdeauna sunteti pe drumuri, pe lupte, pe castig. Sunteti persoana care mereu se plange atunci cand nu reuseste tot ceea ce si-a impus in prima instanta. Nu sunteti multumit de nimic din ce va inconjoara insa sunteti si sociabil si aveti un simti al umorului dezvoltat.

Varsator

Reprezentati cel mai individualist si puternic tip de persoana. Aveti un caracter rebel si cu greu va schimbati opiniile. Nu va caracterizeaza maturitatea si luati, mai mereu, lucrurile in joaca. Sunteti un prieten bun si devotat.

Pesti

Sunteti persoane emotive. Aveti o putere extraordinara de a crea si priviti totul cu optimism. Sunteti talentat si un bun prieten la nevoie, insa, aveti tendinta de a aduce acest lucru pana la extrem si in viata personala. In iubire, insa, sunteti inselatori.

Revista YVE

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#defecte calitati zodii, #defecte zodii, #calitati zodii , #zodii