Tratamente naturiste pentru fiecare zodie

Marti, 18 August 2015, ora 10:02
7344 citiri
Tratamente naturiste pentru fiecare zodie
Foto: Facebook

Tratamentele naturiste sunt din ce in ce mai populare in zilele noastre. Oamenii incep sa se intereseze tot mai mult despre optiunile pe care le au pentru a inlocui medicamentele si produsele chimice pe care le folosesc in fiecare zi.

Important este sa ne documentam in momentul in care dorim sa folosim tratamente naturiste. Haideti sa vedem care sunt tratamentele naturiste potrivite pentru fiecare zodie in parte.

Berbec

Zodia berbec este o una predispusa la probleme ale danturii. Produsul recomandat pentru insanatosirea dintilor este unul la indemana in orice locuinta si anume bicarbonatul de sodiu. Nu numai ca inlocuieste cu succes pasta de dinti in ceea ce priveste albirea dintilor, dar contribuie si la indepartarea bacteriilor.

Taur

Podoaba capilara necesita o atentie sporita in ceea ce priveste persoanele din zodia taur. Sampoanele si balsamurile pe care le putem achizitiona din orice magazin, dar care contin produse chimice, deterioreaza si mai mult parul. Ideal ar fi ca taurul sa foloseasca masti din galbenus de ou, ulei cald sau chiar iaurt natural. Acestea dau stralucire firului de par si ii confera un aspect sanatos.

Gemeni

Mainile crapate sunt de domeniul trecutului odata ce gemenii vor descoperi reteta perfecta. Cremele scumpe din farmacii pot fi usor inlocuite cu produse din gospodarie. Folositoare in acest sens este apa in care au fiert cartofi. Mainile trebuie tinute acolo 10-15 minute. Se vor observa rezultatele dupa cateva zile de tratament.

Cheia eficientei unui tratament naturist

Rac

Racul ar putea avea probleme cu tenul gras, iar de acestea nu scapa, uneori, nici dupa perioada pubertatii. Un produs natural pe care il gaseste racul chiar in propria gradina este castravetele. Mastile cu castravete folosite in mod regulat ii vor salva tenul.

Leu

Leul este intr-o continua agitatie, ceea ce ii poate afecta starea psihica din mai multe puncte de vedere. Ceea ce trebuie sa faca nativii in leu in aceasta situatie este sa renunte la pastilele de orice tip si sa apeleze la aromaterapie. Este un tratament benefic si in acelasi timp relaxant, mai ales daca este practicat in timpul unei bai dupa o zi lunga de munca.

Fecioara

Una dintre problemele des intalnite la fecioare este mirosul neplacut care provine din cavitatea bucala. Apa de gura este utila in acest sens, dar si ea contine produse chimice care dauneaza din alte puncte de vedere. Este bine de stiut faptul ca apa de gura poate fi inlocuita cu ulei de menta si alcool sau ulei de lavanda si alcool.

Balanta

Balanta este recunoscuta pentru faptul ca are probleme constante cu digestia. Este timpul sa renunte la vizitele regulate la doctor si la farmacie si sa apeleze la un ingredient minune: argila. Aceasta se poate folosi si intern, si extern, iar puterile sale curative sunt impresionante.

Cele mai frecvente greseli in tratamentele naturiste

Scorpion

Sistemul de viata alert nu ii permite scorpionului sa aiba o alimentatie corecta. Pe langa alte afectiuni, acest lucru duce si la stari constante de greata. Scortisoara poate sa inlocuiasca orice medicament cu succes si poate fi consumata in orice aliment sau bautura, chiar si in cafea.

Sagetator

Problemele cu vezica pot fi tratate pe termen indelungat cu ajutorul unui ingredient foarte la indemana. Sucurile din frunze de patrunjel pot ajuta sagetatorul sa isi vindece aceasta afectiune fara sa apeleze la tratamente pe baza de produse chimice.

Capricorn

Capricornul va dori sa faca schimbari constante de look, iar pentru acest lucru va apela deseori la vopseaua de par. Amoniacul si alte substante din vopsea ard parul si il deterioreaza intr-o mare masura. Capricornul trebuie sa stie ca pentru colorarea parului poate apela si la produse naturale, cum ar fi plante sub forma de infuzie. Musetelul sau lamaia sunt perfecte pentru nativele care vor nuante deschise.

Varsator

Bolile reumatice apar chiar si in randul tinerilor. Varsatorul, unul dintre semnele zodiacale foarte active, este predispus la acest tip de boala. Preventiv, nativul din aceasta zodie poate consuma hrean in combinatie cu vin tonic. Acest tratament va reusi cu siguranta sa invinga durerile reumatice.

Pesti

Sistemul imunitar al pestilor nu este prea solid. Imediat ce temperatura se schimba, pestele va resimti acest lucru in propriul organism. Secretul pentru intarirea sistemului imunitar este ceapa consumata in orice forma.

www.diete-sanatoase.ro

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#tratamente naturiste zodii, #tratamente naturiste, #remedii naturale zodii , #zodii