Zodii obsedate de propria imagine

Miercuri, 05 August 2015, ora 11:45
4561 citiri
Zodii obsedate de propria imagine
Foto: Ziare.com

Propria imagine conteaza extraordinar de mult pentru fiecare dintre noi, insa ce este de facut cand acest lucru se transforma in obsesie si ne dorim din ce in ce mai tare o perfectiune existenta uneori doar in capul nostru?

Sunt persoane obsedate de modul in care arata sau se imbraca, aspectul fizic si ajung sa recurga la diferite retusuri sau chiar operatii estetice inutile.

In randurile ce urmeaza gasiti un top cinci al zodiilor obsedate de propria imagine si de tot ce inseamna acest fenomen, deoarece aceasta trasatura, si nu numai, este definitorie personalitatii noastre, influentata la randul ei, de miscarea planetelor si/sau de astre.

Taur

Prioritatea nativilor nascuti sub zodia taur este de a-si face un rost in viata, de a avea o situatie financiara mai mult decat multumitoare pentru a-si satisface orice nebunie le va trece prin cap la un moment dat. Pun accentul pe binele familiei, insa, cand vine vorba despre propria imagine nu mai tin cont de absolut niciun alt lucru si fac ceea ce trebuie pentru a atinge acea perfectiune numai de ei stiuta, indiferent de sfaturile pe care le primesc.

Leu

Leii sunt de regula persoane de succes, persoane cu foarte multi bani, ce au un noroc incredibil in viata, pe plan material. Sunt obsedate de cheltuitul banilor si de cele mai multe ori pe lucruri extrem de nefolositoare, insa, de calitate care-l vor pune pe acest nativ pe o anumita scara a societatii. Pune mare accent pe tot ce este scump si de valoare, fiind obisnuit cu o viata luxurianta.

Sagetator

Nativii acestei zodii, chiar daca nu au un noroc incredibil in procurarea banilor, stiu metode prin care-i pot face pe cei din jur sa-i imprumute sau efectiv sa le ofere diverse cadouri. Daca ne referim, strict la doamne si domnisoare, acestea mai mereu vor fi la bratul unor domni potenti din punct de vedere financiar, deoarece nevoile in ceea ce priveste obsesia pentru propria imagine trebuie neaparat satisfacute.

Pesti

Cu toate ca pestii sunt firi extrem de ambitioase si foarte muncitoare, reusesc sa ramana foarte repede fara bani, ajungand sa-si doreasca din ce in ce mai multe lucruri si sa arunce pe geam sume din ce in ce mai mari. De foarte putine ori ii veti auzi ca se declara multumiti de ceea ce au sau de felul in care arata, asa ca mari sume din bugetul lunar se vor duce pe metode de infrumusetare sau diferite artificii pentru o schimbare ce o considera realmente necesara.

Gemeni

Nici o alta zodie nu este mai narcisista si mai preocupata de propria persoana decat gemenii. Nu exista moment al zilei in care sa-i puteti lua pe nepregatite, deoarece aspectul fizic, propria imagine este decisiva, mai ales ca mai mereu sunt fermi pe pozitie, ajungand acasa cu cate o alta persoana in fiecare seara. Vor cheltui sume extraordinare pe cele mai scumpe haine si accesorii, deoarece calitatea este mult mai importanta decat cantitatea.

YVE.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#zodii obsedate de propria imagine, #zodii obsedate infatisare, #zodii obsedate look , #zodii