Mafia hoților de mașini din Bulgaria, vizată de o amplă operațiune a poliției. Sunt percheziții la Sofia, Varna, dar și în alte trei mari orașe

Marti, 28 Februarie 2023, ora 15:05
2149 citiri
Mafia hoților de mașini din Bulgaria, vizată de o amplă operațiune a poliției. Sunt percheziții la Sofia, Varna, dar și în alte trei mari orașe
Mafia hoților de mașini din Bulgaria vizată de o amplă operațiune a poliției FOTO novinite.com

Polițiștii din Bulgaria au organizat, marți 28 februarie, o amplă operațiune menită să destructureze mafia hoților de mașini din această țară.

Sunt verificate mai multe ateliere auto, cimitire de mașini dar și garaje și magazii unde se presupune că sunt ascunse autoturismele furate. Perchezițiile au loc în Sofia, Pernik, Varna, Kyustendil și Dupnița, potrivit presei bulgare.

Cele mai multe descinderi au avut loc marți dimineață la Pernik, unde sunt așteptate arestări cheie, a informat BNT. Sunt verificate adresele suspecte, garajele, magaziile si cimitirele auto.

În timpul acestei operațiuni se efectuează și verificări privind migrația ilegală.

30 de persoane au fost reținute sub acuzația de furt de mașini, arată sursa citată. Operațiunea a fost dispusă de procurorul general.

Se efectuează percheziții la numeroase adrese din cele cinci orașe, iar obiectul de interes sunt dispozitivele folosite de mafia auto pentru deblocarea și aprinderea mașinilor. Una dintre adresele verificate se află în cartierul „Simeonovo” din Sofia.

Echipe de procurori, anchetatori și poliție au intrat și în mai multe ateliere de reparații din regiunea Pernik, care se presupune că ar fi fost folosite pentru tăierea mașinilor furate în capitală.

Jandarmeria verifică inclusiv dealeri auto din Dupnița.

#hoti masini, #furt masini Bulgaria, #perchezitii, #Sofia, #Varna , #Bulgaria
Comentarii
Poza Te-o
Te-o
rank 5
Mergeti gogomani in Bulgaria!