Un hoț prins de proprietar în apartament a sărit de la etaj cu prada în brațe. Spărgătorul a făcut carieră în București VIDEO

Marti, 14 Februarie 2023, ora 15:40
3656 citiri
Un hoț prins de proprietar în apartament a sărit de la etaj cu prada în brațe. Spărgătorul a făcut carieră în București VIDEO
Un hot care a sărit cu prada în brate de la etaj, prins de polițiști FOTO captură video

Un cunoscut hoț din București a fost prins de poliție după o serie de percheziții care au avut loc în Sectorul 4. Bărbatul este suspectat într-un nou dosar de furt din locuințe. Hoțul a sărit de la etaj cu bunurile furate din casa unei femei din Capitală.

”Luni, 13 februarie 2023, poliţiştii Serviciului Investigații Criminale – Sector 4 au pus în aplicare un mandat de percheziție, în Capitală, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările au fost declanșate la data de 4 noiembrie 2022, când Secția 14 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ușa de acces în apartamentul său, situat în Sectorul 4, este descuiată, sistemul de asigurare fiind forțat”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Cazul a fost preluat de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale – Sector 4, iar în urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate a fost identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, din datele și probele administrate în cauză, în sarcina bănuitului s-a stabilit că, la data de 4 noiembrie 2022, după ce ar fi forțat butucul de la ușa de acces a unui apartament, din Sectorul 4, ar fi pătruns în interiorul locuinței și ar fi sustras mai multe bunuri, prejudiciul fiind estimat la 7.000 de lei.

În urma percheziției efectuate în cursul zilei de ieri, 13 februarie 2023, au fost identificate și ridicate mai ulte bunuri de interes în cauză.

Bărbatul a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar cursul acestei zile a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigații Criminale - Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Un tânăr din România a fost arestat în timp ce se afla pe străzile din Bologna. El obișnuia să se deghizeze în Mickey Mouse și o avea alături și pe Minnie. Potrivit presei din Italia,...
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Yusuf Yazici, mijlocaşul ofensiv al echipei Lille, a fost victima unei tentative de jaf luni, relatează La Voix du Nord . Hoţii au încercat pătrunderea în locuinţa sa cu ajutorul unui...
#hoti, #furt, #arestare, #sarit etaj, #politie Capitala , #hoti