Momentul în care doi hoți sunt puși la pământ de mascați. Suma uriașă pe care o furaseră dintr-o casă din Sibiu VIDEO

Joi, 12 Mai 2022, ora 14:06
4550 citiri
Momentul în care doi hoți sunt puși la pământ de mascați. Suma uriașă pe care o furaseră dintr-o casă din Sibiu VIDEO
Momentul în care hoții sunt imobilizați

Doi bărbaţi, care aveau o pungă plină cu bani, au fost puşi pe jos de mascaţi, într-o benzinărie din Mureş, iar ulterior au fost reţinuţi.

Cei doi bărbaţi au reuşit să fure o sumă uriaşă de bani din casa unui bărbat din Şelimbăr, judeţul Sibiu, cu o zi înainte.

Hoții au intrat în casă cu o cheie găsită într-un dulap de pe terasa casei şi au furat zeci de mii de euro şi zeci de mii de lei.

Poliţiştii i-au prins când se relaxau, cu o pungă plină cu bani, pe terasa unei benzinării din judeţul Mureş.

"La data de 10 mai, în jurul orei 18:45, un bărbat a sesizat, prin 112, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu faptul că, în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 08:00 – 18:00, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul său din Șelimbăr, de unde ar fi sustras 42.000 de euro și 64.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate cu celeritate la fața locului, polițiștii au stabilit că, în dimineața de 10 mai, în jurul orei 08:30, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul victimei, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, domiciliat în Șelimbăr, iar, prin folosirea unei chei adevărate, găsite într-un dulap de pe terasă, ar fi pătruns într-o anexă din curte, de unde ar fi sustras 42.000 de euro și 64.000 de lei.

Prejudiciul estimat de către partea vătămată este de 274.000 de lei.

La data de 11 mai, în jurul orei 20:00, în urma activităților specifice desfășurate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, în județul Mureș, a fost oprit în trafic un autoturism, cu care s-ar fi deplasat persoanele bănuite de comiterea acestui furt.

În urma percheziției efectuate asupra autoturismului, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au descoperit 19.280 de euro și 75.550 de lei, cel mai probabil provenite din furt.

Cele două persoane depistate în autoturism, respectiv doi bărbați, ambii din Cluj, în vârstă de 20 și 28 de ani, au fost conduși la sediul Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr, iar, în urma probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea acestora, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu.

În cursul acestei zile, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat", se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

#hoti, #bani furati, #mascati, #benzinarie, #Mures , #politie