HUAWEI Watch GT Runner, smartwatchul ideal pentru orice iubitor de sport

Advertorial
Vineri, 08 Aprilie 2022, ora 10:53
10253 citiri
HUAWEI Watch GT Runner, smartwatchul ideal pentru orice iubitor de sport
HUAWEI WATCH GT Runner FOTO: huaweistore.ro

Fie că ești sportiv amator, dar vrei să știi în permanență care sunt rezultatele reale ale antrenamentelor pe care le faci și să ții o evidentă a acestora, fie că ești sportiv de performanță și vrei să-ți compari antrenamentele, este important să ai un ajutor de încredere. HUAWEI Watch GT Runner face exact asta. În plus, are numeroase alte funcții care te vor ajuta să ții o evidență mai bună a antrenamentelor tale.

Este important de precizat, încă de la început, că HUAWEI Watch GT Runner este compatibil cu orice smartphone cu iOS și Android. Indiferent de telefonul deținut trebuie doar să instalezi aplicația Huawei Health și vei putea utiliza toate funcțiile de monitorizare a sănătății și de fitness, inclusiv planul inteligent de adaptare dinamică și Healthy Living Shamrock.

HUAWEI Watch GT Runner, perfect pentru alergători

Odată cu venirea căldurii începe sezonul de alergare. Cu fiecare zi care trece, tot mai mulți oameni ies în parc la alergat. Sistemul profesional de alergare de pe HUAWEI WATCH GT Runner și planul de antrenament științific sunt special concepute pentru a ajuta persoanele care aleargă să se antreneze eficient.

Huawei Runner este util atât pentru începători cât și pentru avansați. Pentru că fiecare persoană are propriul ritm și propriile nevoi, smartwatchul analizează datele necesare și oferă sugestii pentru cel mai bun antrenament pentru fiecare persoană în parte.

Ceasul măsoară nivelul de oboseală, de recuperare după antrenament, și progresele efectuate. În funcție de performanțe smartwatch-ul sugerează mai multe planuri de antrenament, împărțind un maraton în patru etape: de de bază, de progresie, de menținere și de descreștere. Sistemul poate calcula performanța de alergare pe baza istoricului frecvenței cardiace, ritmului, distanței și altor date multidimensionale și măsoară RAI pentru a determina nivelul de antrenament al alergătorilor. HUAWEI WATCH GT Runner este echipat, de asemenea, cu un plan inteligent de adaptare dinamică, axat pe RAI și sarcina de antrenament astfel încât să poată sugera cel mai bun tratament.

Pe scurt, smartwatchul evaluează abilitățile atletice ale utilizatorului din istoricul de date și combină aceste date cu obiectivele setate de utilizator și rezultatele dorite de acesta. Astfel poate împărți inteligent cele patru etape ale unui maraton în funcție de nivelul abilităților atletice și va estima durata diferitelor perioade de antrenament, reglând științific intensitatea și înaintând treptat planul, pentru ca alergătorii să nu aibă parte de antrenamente prea intense sau prea slabe.

Smartwatch-ul este conceput pentru a ține locul unui antrenor personal.

HUAWEI WATCH GT Runner, eleganță și tehnologie de ultimă oră

HUAWEI WATCH GT Runner poate fi caracterizat pe scurt ca fiind un smartwatch deosebit de elegant, dar dotat cu tehnologie de ultimă oră.

Ceasul are o baterie cu o autonomie puternică ce poate ține 14 zile dacă este folosit în modul inteligent și de 8 zile dacă este folosit în modul intens.

Smartwatch-ul este conceput astfel încât să monitorizeze starea sănătății pe tot parcursul zilei. Acesta are funcții avansate de monitorizare a ritmului cardiac și memento-ul pentru ritm cardiac anormal. Ceasul este dotat cu nouă tehnologie HUAWEI TruSeen™ 5.0+ care oferă o acuratețe precisă a ritmului cardiac, spre deosebire de modelele anterioare.

HUAWEI WATCH GT Runner poate fi folosit pe tot parcursul zilei. Fiind susținut de HarmonyOS 2.1, ceasul acceptă o mare varietate de aplicații pentru muncă, stil de viață, călătorii, divertisment sau gaming. În plus, pasionații de antrenamente se pot bucura de aplicații precum Adidas Runtastic, Fitify, Komoot sau Health Sync.

Cu ajutorul ceasului inteligent de la Huawei poți reda muzică prin căști sau boxe, acesta venind cu un spațiu mare de stocare, de până la 500 de melodii.

Ceasul poate fi achiziționat de pe www.huaweistore.ro la prețul recoamandat de vânzare de 1299 lei, împreună cu o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4i și din rețelele magazinelor de retail partenere.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#HUAWEI WATCH GT Runner, #smartwatch huawei , #gadget