Bucură-te de experiența Youtube și Youtube Music direct din AppGallery pe telefoanele Huawei

Advertorial
Joi, 18 Mai 2023, ora 18:18
6636 citiri
Bucură-te de experiența Youtube și Youtube Music direct din AppGallery pe telefoanele Huawei

În lumea digitală de astăzi, disponibilitatea aplicațiilor mobile pe dispozitivele noastre este esențială pentru a ne bucura de experiența completă a tehnologiei. Huawei, prin AppGallery, oferă un univers vast de aplicații populare, inclusiv cele de la Google, accesibile în mod direct pe orice telefon Huawei. Astfel, utilizatorii se pot bucura de funcționalitățile preferate, indiferent dacă doresc să se relaxeze cu muzica preferată de pe Youtube Music sau să se informeze folosind Google News.

Dacă ești fan al platformelor de streaming video, atunci vei fi încântat să afli că Youtube este disponibil pentru descărcare directă din AppGallery. În plus, Youtube Music, o altă aplicație foarte populară, îți permite să asculți melodiile și albumele preferate, să descoperi muzică nouă și să te abonezi la canalele preferate. Funcția Premium este disponibilă și ea, oferindu-ți o experiența muzicală fără întreruperi. Mai mult, conținutul din Youtube și Youtube Music poate fi redat pe alte device-uri, cum ar fi un smart TV, prin intermediul telefonului tău Huawei.

În AppGallery se găsesc de asemenea numeroase aplicații Google, care pot fi descărcate în mod direct, printre care Google Maps, Google Drive, Google Photos, Google Slides, Google One, Google Translate și multe altele. Odată cu prima descărcare a unei aplicații Google, Gbox se va instala automat. Gbox trebuie păstrat în telefon pentru ca aplicațiile Google să funcționeze fără probleme. După ce ai instalat aplicațiile Google și te-ai logat într-una dintre ele cu contul Google, vei fi autentificat implicit pe toate celelalte aplicații Google.

Gbox este un instrument esențial, care ajută utilizatorii să acceseze cu ușurință aplicațiile și serviciile Google. Oferă o experiență nativă Google pe toate dispozitivele Huawei, fără necesitatea resetării dispozitivelor. Asigură-te că nu dezinstalezi GBox și că îi acorzi permisiunile necesare pentru a te bucura de experiența Google în întregime.

Pe lângă aplicațiile Google, AppGallery adăpostește o gamă largă de aplicații populare precum Uber, Discord, Disney+, Duolingo, Dropbox, Airbnb, Microsoft Onedrive, Amazon Prime Video, HBO Max și multe altele. Toate aceste aplicații pot fi descărcate pe orice telefon Huawei, oferindu-ți acces la o lume plină de posibilități.

AppGallery, având acum peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar, se bucură de o creștere majoră. Dacă de-a lungul timpului am asociat brandul Huawei cu telefoanele de înaltă performanță, astăzi putem spune că gigantul chinez a devenit un jucător major și pe piața aplicațiilor. AppGallery, magazinul de aplicații al Huawei, este acum pe locul 3 în topul platformelor de aplicații la nivel global, cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar.

Unul dintre avantajele majore ale AppGallery este varietatea aplicațiilor disponibile. Printre acestea, se numără și aplicațiile populare precum YouTube, Google Maps, Uber, Google Drive, Google, Google Photos, YouTube Music, Google News, Google Slides, Google Translate, Google Docs, Discord, Google Classroom, Google One, Disney+, Duolingo, Dropbox, Airbnb, Microsoft OneDrive, Google Sheets, Amazon Prime Video, Google Earth, și HBO Max. Acestea pot fi descărcate cu ușurință pe orice telefon Huawei.

Iată cum funcționează:

Să spunem că doriți să instalați YouTube sau YouTube Music. Puteți căuta aplicația în AppGallery, apăsați pe "Instalare" și, după finalizarea instalării, apăsați pe "Deschidere". Acum puteți vă loga cu contul dvs. de Google și vă puteți bucura de muzica și artiștii dvs. preferați, puteți da subscribe la canalele dorite, puteți achiziționa funcția Premium și puteți reda conținutul din YouTube și YouTube Music pe alte device-uri. Mai jos câteva screenshot-uri cu pașii de instalare.

Ce se întâmplă cu aplicațiile Google, cum ar fi Google Maps, Google Drive, Google Photos, Google Slides, Google One, Google Translate?

Acestea pot fi descărcate direct din AppGallery. Odată cu prima descărcare a unei aplicații Google, se va instala automat Gbox, un instrument care ajută utilizatorii să acceseze cu ușurință aplicațiile și serviciile Google. Este important să păstrați Gbox în telefon, pentru ca aplicațiile Google să funcționeze corect.

Gbox oferă utilizatorilor o experiență perfectă, fără necesitatea de a reseta dispozitivele sau de a efectua setări complexe. Pentru funcționarea normală a aplicațiilor Google, nu dezinstalați Gbox și acordați-i permisiunile necesare. În plus, Gbox nu aduce nici un fel de reclame și asigură o experiență de utilizare sigură și stabilă a aplicațiilor.

Siguranța este un aspect esențial pentru AppGallery. Toate aplicațiile de pe AppGallery au fost testate de Huawei, asigurându-le securitatea și utilizarea normală. AppGallery oferă un sistem de securitate și protecție completă, care include verificarea numelui real al dezvoltatorului, un proces de revizuire în patru pași și protecție la descărcare.

Huawei a lansat recent un nou model de telefon, P60 Pro.

Seria HUAWEI P are imagistica inovatoare în centrul tehnologiei sale. HUAWEI P60 Pro vine cu un sistem optic reproiectat, cu o cameră principală Ultra Lighting echipată cu o apertură fizică reglabilă automat F1.4-F4.0 și cu un senzor RYYB SuperSensing. Aceste îmbunătățiri semnificative produc fotografii vii în condiții de iluminare slabă, pline de detalii. Noul motor de textură XD Fusion Pro, asigură detalii fine care pun în evidență chiar și strălucirea de pe suprafața sticlei. HUAWEI P60 Pro se remarcă și în domeniul fotografiei în mod de noapte datorită aperturii F2.1 - cea mai mare din industrie pentru o cameră de smartphone cu periscop teleobiectiv.

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
#Huawei, #appgallery, #YouTube, #Youtube Music , #huawei