Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Hyundai recheama 140.000 de masini in SUA

Duminica, 26 Septembrie 2010, ora 18:26
1477 citiri
Hyundai recheama 140.000 de masini in SUA
Foto: Daylife

Producatorul auto sud-coreean Hyundai a rechemat aproximativ 140.000 de masini din Statele Unite, din cauza unor probleme la sistemul de directie, ce ar putea determina pierderea sau reducerea posibilitati de manevrare.

Masinile vizate sunt Sonata, produse intre 11 decembrie 2009 si 10 septembrie 2010, relateaza Bloomberg.

Potrivit analistilor pietei auto, aceasta actiune reprezinta rechemarea celui mai bine vandut model al Hyundai, de pe cea mai importanta piata pentru companie, insa faptul ca a facut acest lucru inainte de aparitia unor accidente da impresia consumatorilor ca producatorului ii pasa de siguranta lor.

Vanzarile Hyundai in SUA au crescut cu 17 procente in primele opt luni din acest an, mai ales cererii pentru modelele Sonata si Tucson.

Pana la sfarsitul anului, compania va depasi pragul de 500.000 de unitati, fiind posibil stabilirea unui record de vanzari pe teritoriul american pentru producatorul sud-coreean.

Rechemarea autovehiculelor se va efectua incepand cu luna octombrie, dupa ce autoritatile americane au deschis ancheta in aceast caz in august.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#rechemare masini Hyundai Sonata, #Hyundai Sonata Statele Unite , #modele