Hyundai vrea sa fabrice masini mai mici in SUA

Duminica, 12 Octombrie 2008, ora 19:42
1968 citiri
Hyundai vrea sa fabrice masini mai mici in SUA

Hyundai Motor Co, cel mai mare producator de automobile din Coreea de Sud, ia in calcul fabricarea unui autorurism mai mic in Statele Unite, in contextul in care criza financiara a majorat cererea pentru astfel de modele, au anuntat duminica oficialii grupului.

Un oficial din conducerea companiei a anuntat anterior ca este putin probabil ca Hyundai sa isi atinga tintele de vanzari stabilite pentru acest an in Statele Unite, dupa ce criza creditelor a afectat cererea din partea celui mai mare consumator la nivel mondial.

"Hyundai ia in calcul fabricarea urmatorului model din seria Elantra in Statele Unite si ne pregatim sa furnizam acolo piese pentru acest model", a declarat un oficial din cadrul unei companii straine de piese auto, citat de Reuters.

Decizia urmeaza sa fie luata in contextul in care tot mai multi clienti sunt in cautare de masini mici.

"Recenta incetinire economica a provocat o crestere semnificativa a vanzarilor de autoturisme mici in Statele Unite si urmarim aceasta tendinta", a declarat un presedinte din cadrul diviziei de vanzari internationale Hyundai, Choi Jae-kook.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#hyundai, #Elantra, #SUA, #criza economica, #fabricare , #modele