Vanzarile Hyundai au crescut cu 4,3% in primele noua luni ale anului

Joi, 21 Octombrie 2010, ora 20:41
871 citiri
Vanzarile Hyundai au crescut cu 4,3% in primele noua luni ale anului
Foto: e-transport.ro

Hyundai a vandut, la nivel european, in primele noua luni din acest an, 274.603 de masini, cu 4,3% mai mult decat in perioada similara din 2009, conform Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), citate de Hyundai Auto Romania, reprezentantul marcii coreene pe plan local.

Potrivit sursei citate, vanzarile Hyundai in Europa au crescut, in intervalul ianuarie - septembrie 2010, cu 4,3%, depasind rezultatele generale ale pietei auto, care a scazut cu 3,7%, comparativ cu anul anterior.

De la inceputul anului, Hyundai a vandut 274.603 unitati, echivalent cu o cota de piata de 2,6%, releva datele ACEA.In timp ce in luna septembrie piata a scazut cu 9,2%, Hyundai a realizat vanzari de 33.571 de unitati, in scadere de 3,8% fata de aceeasi luna a anului trecut.

Cel mai solicitat model al gamei Hyundai in Europa ramane noul i30, vanzarile crescand cu 30% fata de anul 2009.

In acelasi timp, i20 a inregistrat un salt al vanzarilor de 24% in primele noua luni din 2010, fata de intervalul similar din 2009.

Producatorul auto coreean a anuntat ca va lansa, pana la sfarsitul anului in curs, modelul ix20, dupa debutul de la Salonul Auto de la Paris din octombrie.

Noul mini-MPV prezinta cele mai bune rezultate din clasa in privinta sigurantei, protectiei mediului si serviciilor de beneficii dedicate clientilor.

In plus, pachetul Five Year Triple Care ofera garantie de cinci ani fara limita de kilometri, asistenta rutiera pentru cinci ani si verificari tehnice periodice tot timp de cinci ani.

Modelului ix20 i se va alatura noul autovehicul de clasa mini i10, care adopta noua imagine a familiei Hyundai, precum si numeroase imbunatatiri stilistice si tehnice.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Fondata in 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Hyundai vanzari , #modele