Italienii anunta ca Fiorentina si Viitorul nu s-au inteles pentru transferul lui Ianis Hagi

Marti, 09 Ianuarie 2018, ora 19:13
7076 citiri
Italienii anunta ca Fiorentina si Viitorul nu s-au inteles pentru transferul lui Ianis Hagi
Foto: Instagram/ Ianis Hagi

Jurnalistii italieni sustin ca Fiorentina si Viitorul nu s-au inteles inca in privinta transferului lui Ianis Hagi.

Publicatia Firenze Viola, una foarte apropiata de clubul toscan, sustine ca negocierile sunt inca in desfasurare, asta desi echipa lui Gica Hagi a anuntat ca a acceptat pretentiile italienilor.

"Inca nu avem un acord intre Fiorentina si Viitorul cu privire la transferul lui Ianis Hagi. Realitatea este ca echipa tatalui jucatorului si Fiorentina nu s-au inteles deocamdata. Nici economic nu exista un acord si nici semnaturile nu au fost date", noteaza sursa citata.

Italienii mai spun ca suma pusa pe masa de campioana Romaniei, doua milioane de euro, nu este una care sa ii multumeasca pe toscani, desi este cea platita de Fiorentina pe Ianis in urma cu un an si jumatate.

Mai mult, sefii Fiorentinei nici nu ar fi atat de convinsi ca trebuie sa il vanda pe tanarul Hagi, desi acesta nu a reusit sa se impuna in prima echipa.

FC Viitorul a anuntat marti ca a acceptat pretentiile Fiorentinei pentru transferul lui Hagi junior atat in ceea ce priveste suma de bani solicitata, cat si procentele din drepturile sale federative.

Ianis Hagi are 19 ani si a mai evoluat pentru echipa mare a Viitorului intre 2014 si 2016, perioada in care a disputat 38 de meciuri si a marcat 4 goluri.

La Fiorentina a jucat doar 54 de minute pentru echipa mare.

M.D.

#Ianis Hagi Fiorentina Viitorul, #Ianis Hagi transfer Viitorul, #Ianis Hagi pleaca Fiorentina , #Fiorentina