Un component al "Generatiei de Aur" dezvaluie marea greseala facuta de Ianis Hagi

Miercuri, 10 Ianuarie 2018, ora 07:57
6649 citiri
Un component al "Generatiei de Aur" dezvaluie marea greseala facuta de Ianis Hagi
Foto: Instagram/ Ianis Hagi

Un component al "Generatiei de Aur" sustine ca Ianis Hagi a facut o mare greseala atunci cand a acceptat sa plece de la Viitorul la Fiorentina.

Florin Raducioiu, atacant trecut si el prin Serie A, sustine ca fiul lui Gica Hagi nu are un fizic care sa il recomande pentru campionatul Italiei, astfel ca esecul sau la Fiorentina era de asteptat.

"Eu cred ca, in primul rand, a fost facuta o mare greseala de a-l aduce in Italia pe Ianis Hagi si de a crede ca pustiul poate juca la o varsta destul de frageda, adica la o varsta de 17-18 ani. Sa nu uitam ca el a facut 19 ani acum cateva luni. Eu consider ca s-a facut o greseala prin faptul ca a fost adus in Italia si ca s-a asteptat foarte mult de la el. Campionatul italian e foarte dificil.

Aveam si eu 20 de ani cand am semnat pentru Bari si-mi aduc aminte greutatile si dificultatile pe care le-am avut din toate punctele de vedere, cu limba, cu mentalitatea la antrenamente, metodelor de antrenament. Eu cred ca din start s-a gresit, pentru ca nu era pentru campionatul Italiei. Cu siguranta, deci, un jucator foarte tanar din punct de vedere fizic. El nu era inca la punct din punct de vedere fizic, deci nu putea sa faca fata din punct de vedere fizic", a declarat Florin Raducioiu pentru Telekom Sport.

Mai mult, fostul atacant sustine ca are informatii de prima mana in legatura cu esecul lui Hagi junior la Fiorentina.

"Eu nu vreau sa intru in detalii, eu stiu foarte bine situatia lui, pentru ca eu cunosc un foarte bun manager, care este prieten foarte bun cu Pioli si stiu foarte bine situatia lui Ianis Hagi, din toate punctele de vedere."

Ianis Hagi a fost transferat de Fiorentina in urma cu un an si jumatate, insa nu a reusit sa prinda decat doua meciuri in tricoul gruparii toscane.

Nemultumit de situatia sa, tanarul Hagi s-a decis sa plece, iar echipa tatalui sau, FC Viitorul, a inaintat deja o oferta oficiala pentru transferul sau.

Raducioiu a evoluat in decursul carierei la echipe ca Bari, Verona, Brescia sau AC Milan, astfel ca stie foarte bine nivelul campionatului italian.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ianis Hagi Fiorentina, #Ianis Hagi transfer, #Ianis Hagi Fiorentina transfer , #Fiorentina